Suvelõputuur ja kohtumised: Tallinn-Haapsalu-Orissaare-Pärnu

Meil, st minul ja Justinil on peagi algamas üheksa päeva kestev Eestimaa-tuur…

Reedel, 20. augustil kell 14 oleme KUKU-raadios, kohtume seal Kristel Kossariga ja räägime temaga Eestimaast, seest- ja väljastpoolt.

(ups, praegu just taipasin, et olen unustanud mõelda logistikale ehk et kus on selle tunni jooksul Marta ja Anna…. Mhm, peab mõtlema. Lugejatega kohtumisel raamatukogudes on tavaliselt lihtne, lapsed saavad istuda kas eesreas või kõrval lastetoas mängida, aga ma ei tea, kas see raadiostuudios ikka hea mõte oleks… Kui kellelgi on ideed, käi välja. Stuudio muidu Veerenni tänaval…)

Igatahes laupäeval, 21. augustil oleme Haapsalus. Sealne raamatukogu korraldab Valge Daami päevade raames raamatulaada ja sündmuse
“Kohtumispaik-raamatukogu”. Kell 14-15.30 esineme Justiniga lasteraamatukogu hoovil (kehva ilmaga majas sees) Wiedemanni 11.

Keda huvitab, mis veel toimub Valge Daami päevade ajal, vaadake siia ja siin on link Valge Daami etendusele… Teate ju küll, augusti täiskuuöösiti ilmub ta välja. Me tahaks väga minna, aga ega meil Haapsalus ju lapsehoidjat pole, kellega 3a Anna jätta, kui õudusromantikat vaatama läheks kell 21-23… Ma siiski panen sellegi mure siia kirja, sest äkki meil on keegi sõber või sõbra sõber Haapsalus, kelle olemasolu hetkel ei meenu.

Edasi?

Järgmine lugejatega kohtumine on kolmapäeval, 25. augustil, kui oleme Justiniga (ja loodetavasti kõrvalruumis mänglevate lastega :)) kell 17.30 Saaremaal, Orissaare raamatukogus, Kuivastu mnt 37.

Ning järgmine kohting on laupäeval, 28. augustil kell 13 Pärnu Keskraamatukogu (Akadeemia tn 3) esimese korruse saalis.  Me räägime Eestist, Ameerikast, maailmas, Minu-sarjast (nagu ikka) – ja see on ühepäevase kultuurifestivali “Suve Sumelõpp” raames, muust päevakavast saate lugeda lähemalt siit.

Kohtume!

Muide, ilusa ilma korral plaanime ära käia Kihnu saarel ühel päevareisil. Kui teate isiklikult mõnda kihnlast, siis võib teda meile ka soovitada. Igal pool on ju alati parem, kui kohalik (mõneks ajaks) kõrval.

Vaat selline suvelõputuur :).

Sel suvel olen sageli tundnud, et tahaksin korraga olla mitmes kohas. Aga ikka Eestis. Üks minust elaks suvi otsa seto talus, teine veedaks suve Viljandis, kolmas Haapsalus… Üks neist minudest rändaks ringi, kõnniks hallil lõpmata teel, kesk nurmi täis valmivat vilja… :).

Üks mõte “Suvelõputuur ja kohtumised: Tallinn-Haapsalu-Orissaare-Pärnu

  1. Eppppp Postituse autor

    Postituse lõpp tekitas suure vajaduse selle laulu järgi. Kuula ka ja oleme samas klubis, “täna-õhtul-lõpmata-teid-igatsejate-klubis” 🙂

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.