Viljandis üürile anda pööningukorter vanalinnas

Vahendan teavet: Viljandi vanalinnas Koidu ja Tartu nurgal (üks selle linna energeetilisemaid kohti, nagu hiljuti kõrvalt kuulsin öeldavat… seal ju ökopood ja -kohvik) üürile anda alates augusti algusest rõduga pööningukorter. Põrandapinda on ca 100 rm, aga suur osa sellest on kaldus laega, tegelikku ruutmetraazhi ma ei tea. Meil oli seal Petrone Printi kontor, aga kolime peagi Viljandis ühte teise kohta seoses siinse eluolu ümberkorraldamisega. Väga hubane, looduslikud materjalid, laudpõrand… avatud köök, duširuum, üleval lae all sisse ehitatud suur magamislavats. Üks suur ruum, pluss lavats üleval, pluss korstnajalg, talad ja nišid, nii et on ka sellist omaette-olemise-tunnet võimalik tekitada nt kahele inimesele. Osaliselt möbleeritud. Õhksoojuspumbaga köetav (elektriga, aga ökonoomsed arved), ja nagu ma aru sain, omanikud mõtlevad ka igaks juhuks ahju ehitamisele. Ja otse rõdu all on imeilus vahemeremaise hõnguga hoov, ökokohvik.

Üürisumma on sõbralik. Helistage kas Rein 55 44 810 või Enn-ja-Kaari 566 37 407.