Kas keegi Puerto Ricosse tahaks meie asemel minna?

(Nagu aru saate, muid uudiseid hetkel pole…) Aga et Puerto Rico? Me pidime perega sinna minema selle aasta jaanuaris, aga arusaamatuse tõttu ei saanud teada, et lennuaega Madrid-SanJuan oli vahepeal ettepoole tõstetud. Jäime lennukist maha ja Puerto Ricosse ei jõudnuki, kõik järgmised päevad olid välja müüdud, ja nii lennutati meid otse New Yorki. Saime uute lennupiletite eest kompensatsiooni ja õppisime selgeks, et alati peab ise netist vaatama lennuajad üle, mitte lootma, et keegi reisibüroost sulle sel teemal helistama hakkab…

Aga Puerto Rico hotelliga leppisime kokku, et tuleme-tuleme, kunagi 2011 või 2012 jaanuaris, kasutame oma ettemaksu. Nüüd on aga nii läinud, et me ei saa siiski, uus laps jne, ning hotellile sobib ka see, et meie asemel tuleks keegi meie tuttav.

See pole muide mingi tavaline hotell, see on nö ökohotell, omapärane, mina jõudsin selleni, sest alternatiivreisijate foorumites soovitati. Asub keset vihmametsa, seal on matkarajad ja looduslikud basseinid ümberringi.

Lugege täpsemalt: http://www.casacubuy.com/

Meil on seal ettemaks 480 usd. Võime selle ära anda 300 usd eest. Ja hotell on aja ning inimeste arvu suhtes paindlik. Ilmselt saaks ka edasi lükata, 2012 jaanuarist kaugemale.

Kui huvitab, siis meili – epp.petrone@gmail.com.