Ühe kummalise päeva hommikul

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

  1. Justin tuletas meelde, et miks meil üldse Tallinna mineku vajadus – Mariat vaja saatkonnas näidata, et vormistada talle USA pass (lastel on meil kuni 18 a-ni kaks kodakondsust). Nii et me nagunii pidime Tallinna minema :).
    Muretsemine jätta ja alaku päev!

  2. Epp, kallis, nevermind Delfi. See on meediamäng, mis taadtoodab end läbi negatiivsete uudiste. Neil on vaja klikke ja tekitada asiotaazi. nad ei saa isegi aru, et see teeb haiget. Ja noh, meie vanad meediahaid, me peaks sellest üle olema ja irvitama, et ärge nüüd siis reklaamiarvet saatke, eks. Minu Moskva lendas peale nende antipromo joonelt RR teiseks 😉

    Ja ära muretse Mashakese pärast. Beebile on kõige parem olla emmega, niiet kui sina oled rahulik, on ka tema. Jalutama saatmine võib ka olla hea idee.

    NING Petrone prindi lugejad leiavd teid/meid üles kindlasti. Si väike kirjastus on liiga menukaks saanud, sestap ka hatespeach.

    Kalli ja varsti ma loodan kohtume, me pikalt jõulude ajal ja ratastel Eestis!

  3. Epp, hea, sul on alati valida armastuse ja hirmu vahel. Olen nõus, et raamatukogukohtumised on mõnusamad, kui raamatuesitlusd, aga võid ju mõelda, et esitlus on nagu laia maailma minevale lapsele järele lehvitamine, armastusega. Sinu töö on tehtud, las lapsuke nüüd läheb oma lugejate juurde.

  4. …ma oleks nii tahtnud täna sinna tulla…mh…tuleku teeb raskeks,see et elan teiselpool lahte.elaks helsinkis,siis käiks suts tallinnas ära,a nüüd on vähe keeruline…aga seda raamatut olen ma kaua oodanud ja paari nädala pärast kui eesti tulen,ostan kindlasti…ja ostan ka muid minu sarja raamatuid…kogu täieneb 🙂
    …ja küll seal täna läheb kõik hästi 🙂

  5. Nõus Manonaga – Petrone Prindi raamatud on head ja ilmselt selge kadedus sundis ajakirjanikku nii labast kirjatükki edastama…
    Edu Teile mõlemale. Kahju, et ei saa tulla esitlusele ja vaatama, kuidas Marta piparkooke kaunistab.

  6. Edu ja julgust! Usun küll, et tuleb tore üritus. Ostukeskus on ju ka koht, kus müüakse raamatuid ja ilmselt tulevad kuulama inimesed, keda huvitavad raamatud üldse ja teie raamatud just eriti. Tuleks isegi, kui saaks …
    Hoian pöialt, et kõik sujuks just nii, et rahule jääte.

  7. Meil täiskavnatutel on ju suurepärane võime ennast kohandada keskkonna muutustele ning vaadates asja positiivse poole pealt . Eestimaa kliimas on vähemalt 7 kuud mõnusam olla pikemalt ruumis sees kui väljas. Isiklikult tunnen et ostukeskustes on ventileeritud õhk, mis paneb ebameeldivalt tundma ning mul on kahju inimestest kes peavad pikki päevi töötama ilma loomuliku valguseta aknas. Aga et nemad saaksid oma teenistuse kätte viime meie ülejäänud oma teenistusest vähemalt osa kaubakeskusesse.

  8. hvtv, millest see on et mul läks ka uni ära. kuigi tavaliselt magan kaua. aga täitsa mugav ja mõnus on detsembris kell 5 tõusta. väljas akna taga on selline pehme must.

  9. Olite väga tublid, aga see oli natuke väsitav koht tõesti, mõnusam oleks olnud raamatupoes, aga all oli ilmselt rohkem möödakäijaid.

Arhiiv

Viimased kommentaarid

Sliding Sidebar