3 arvamust “Justin oma uue raamatu “tuuril” ja mina “Kahekõnes”” kohta

 1. Me tõime need ära viidud jänksid paariks nädalaks koju tagasi! 🙂 Aga kuulutus on siiski üleval, aeg läheb kiirelt.

 2. Tere, Epp!

  Ma pole varem Sinu blogisse kirjutanud ning praegu ma ei leia tegelikult päris sobivat kohta sellele, mida öelda tahan.
  Lugesin läbi kaks raamatut – Loone otsa ja Kati Murutari (lapsepõlve)aja lood. Need viisid mõttele sellest, et sarja jätkudes ehk leiate sama põlvkonna autoreid, kes on maal üles kasvanud. Veel toredam oleks, kui õnnestuks kirjutada raamatuteks ka see asjaolu, et maainimesed ei olnud kaugeltki kõik kolhoosnikud – isegi sellel perioodil mitte.
  Aga muidu – ma olin nedest raamatutest vaimustatud!

  tervitades
  Ene

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.