Kinnisvara kukerpalle – ja Tartus üürile anda vanalinnakorter aiaga

Esiteks üürikuulutus. Ei, see pole meie enda kuulutus. Välja üürija on meie tuttav Rene Tõnnisson.

Anda üürile täielikult renoveeritud 4 -toaline 88 ruutmeetri suurune korter Tartu vanalinnas ajaloolises 18. sajandil ehitatud majas Jaani kiriku vahetus naabruses. Korteri juurde kuulub privaatne aed ja tasuta parkimiskoht vanalinnas. Korteris on säilitatud kõik ajaloolised detailid ja renoveerimisel kasutatud looduslike materjale. Korter on sisustatud disain-köögimööbli ja santehnikaga: Korterit on võimalik üürida nii mööblerimata kui ka koos mööbliga. Hind: 800 eurot kuus. Omaniku tel: 5029873.”

See on minu õe vana korter, mille ta müüs oma naabrile Renele  ja pärast seda – ehk viimased kolm aastat – on seal käinud väga aus remont.

Minu teada on see ainus selletaoline eksemplar Tartus: värskelt renoveeritud KORTER VANALINNA SÜDAMES OMA EES- JA TAGAAIAGA. Tagaaed on täiesti omaette. Mu õe ajal olid seal kaks vana õunapuud, nüüd on päikest ja ruumi rohkem, sest õunapuud on läinud igaviku teed…

Pildid on siin…jaani1 jaani2 jaani3 jaani4 jaani5 jaani6

Teada on korteri ajaloost see, et enne elamuks saamist oli seal hobusetall. Ja minu õe ämm, kes kolis sinna omal ajal noore naisena, oli kuulnud lugu, et seal tallis elasid hobused, kes olid Peeter Esimest sõidutanud…

Aga remondi ajal nüüd, aasta eest, leiti maa alt ka üllatuskelder. Nõrganärvilistele äkki ei sobi, aga selle otsustas uus peremees katta karastatud klaasiga…

See korter, küll hoopis retro-nõuka kujul, on Justini “Minu Eesti 1” ja “Minu Eesti 2” raamatus sees tegevuskohana.

Teiseks, meie elust kiire ülevaade.

Viljandi kodule on leitud ostja ja me kolime tagasi Tartusse, kirjastuse peakontori lähistele.

Ja Setomaa talu jääb alles.

Ja ma loodan, et käesolevaga algab stabiilsuse aeg mu elus.

 

3 mõtet “Kinnisvara kukerpalle – ja Tartus üürile anda vanalinnakorter aiaga

 1. Riina

  Hind yletab kahjuks minu voimalused, aga tahtsin mainida, et Rene on minu klassioe Liidia poeg, lastena olid nii Rene kui ka tema ode Kristiine minu poja Jaanuse mangukaaslased. Jaanus ehk Kiwa on ka praegu Renega tuttavad. See lihtsalt selleks, et maailm, eriti Eesti on ikka pagana pisike! Olen seda korterit nainud ja minu unistus oleks seal elada, aga praegu tahaksin vaid soovida, et selle leiab keegi tore inimene! Edu!

 2. Triin

  Hea kuulda,et teie elu hakkab paika loksuma. Kui peaksite teadma kedagi, kes Viljandis üürile annab korraliku elamise, 2-3 toaline, mis sobib kolmeliikmelisele perele, siis oleks vahendada korralikud üürilised, st sõbranna otsib uut kodu Viljandis seoses töökoha leidmisega seal.

 3. www.scenesxxx.com

  Excellent goods from you, man. I have remember your stuff previous to and you’re
  simply too wonderful. I actually like what you have got right here, certainly like what you are stating and the best way during which you are saying it.

  You make it entertaining and you continue to take care of to stay it sensible.
  I cant wait to read far more from you. That is really a wonderful site.

  my blog :: Dieta Mediterranea – http://www.scenesxxx.com,

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.