Otsin “Indiast” (www.indiast.ee) kalliskivi-tegemistesse abilist

Keda ma otsin?… Las ma proovin kirjeldada.  Kui arvad, et vastad mu kutsungile, palun meili epp.petrone@gmail.com.

Võiksid elada Tartus. Meie pood on Tartus.

Võiksid tunda ja armastada kive.

Sul võiks olla piisavalt vaba aega, et saaksid tulla appi poodi pidama.

Ja ausust muidugi ka. Ja hea, kui sul on varasemat müügikogemust.

13435549_10154139820706597_6114508582556456869_n

Sa võiksid olla organiseeritud inimtüüp. Sulle võiksid meeldida numbrid ja süsteemid.

Võiksid olla paindlik ja mitte kohe alguses palju raha loota oma abi eest. Sest ma praegu tõesti pingutan, et rahaliselt asjad toimima saada.  Motivatsioon, miks sa soovid “Indiast” paati tulla, peaks olema see, et soovid töötada kõrgevibratsiooniliste kividega ja teha teisi inimesi õnneliku(ma)ks, raha on teisejärguline. Mina ise mõtlen nii ja mulle sobiks koostööks sellised inimesed.

Võiksid osata inglise ja vene keelt suhtlustasandil.

Tore oleks ka, kui sul on juhiluba (aga see pole määrav). Ja kui sa oleksid valmis suvel mõnel laadal osalema müüjana.

Vaata ka album, kus praegused poepildid näha (võimalik, et sinna jääb vaid disainistuudio ja poe koliks teise kohta… kõik on võimalik, kui tulevad õiged abilised :).

 

15 mõtet “Otsin “Indiast” (www.indiast.ee) kalliskivi-tegemistesse abilist

 1. Piret Maurer

  Kõik on muidu hea aga kahjuks Tartu ja keeltega pole ka sina peal, muidu väga hea pakkumine.?

 2. kivitundja

  kui raha on teisejärguline, pole vaja poodi teha:))
  ei viitsi aitähi eest küll kellegi äri püsti panna

 3. Anonüümne

  🙂 seda et jahh…kaupmehed nii indias kui mujalgi siiski kauplevad vääriskividega….nohh et kui soov kedagi õnnelikumaks muuta, siis võib ju lihtsalt veebis pakkuda kive symboolse tasu eest ja eesmärk on kenasti täidetud :))), või siis tasuks eeldada, et tegemist on vabatahtlikega, kes poes kive tundma õpivad ja vastu tasuks neid myyvad, noh nii nädalake kaks ja liiguvad edasi. 🙂

 4. tt

  einohhh, mina oleksin kohe nõus aitäh eest tööle asuma, aind keegi võiks mulle siis süüa ja peavarju tartus aitähi eest pakkuda 🙂 kive ma tunnen, tegelen nendega pidevalt, endalgi neid juba ilus kogu olemas 🙂

 5. Evelin

  Tõsiselt tore ettevõtmine. Lihtsalt kummastav, et vabatahtlikust müüjale esitatakse niii palju tingimusi (vaba aeg, keelteoskus, autojuhiload, kivide tundmine) ja vastu justkui ei pakuta midagi peale meeldiva töökeskkonna!? Selleks, et keegi tahaks panustada ja Teie äri edendada, tuleks just eelkõige mõelda sellele, mille eest tasustada tööjõud! Keegi ei pea teile tasuta tööd tegema. Elementaarne.
  Edu ja jaksu (strateegia ümbertöötamisel!)

 6. Eppppp Postituse autor

  Ei oleks see inimene lihtsalt vabatahtlik, ikka töötasu saaks ka. Küsimus on motivatsioonis, nagu ma ka sõnastada üritasin. Vabandan nende ees, kes teisiti aru said ja kritiseerimimist leidsid. Ja rõõmustan nende üle, kes minuga samamoodi sellest mõttest aru said ja mulle kirjutasid.

 7. Liana

  Tõest, kui huvi ei paku ,siis jätke negatiivsed kommentaarid endale .Tore ettevõtmine ,algus on ikka keeruline.Jõudu ja edu .Kahju ,et Tartus.

 8. Tiia

  Minule pakub küll huvi. Tegelikult ei ole alati vaja töö eest hiigelsummasid saada, on vaja, et töö pakuks sulle endale ka midagi nii, et poleks vaja sundida ennast seda tegema, vaid sa lausa ootad tööle minekut.

 9. Vilve

  Tore ,et Tartus siin on neid väga vähe. Mina olen kindlasti ostjate poolel. Jõudu

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.