“Indiast” pood on avatud – ja esimesed vestlusõhtud algamas

Viimaste nädalate hullud remondi-ja inventeerimislistide ajad hakkavad mööda saama… “Indiast” pood on avatud :). Rüütli 4, Tartu, astuge läbi. Siin on Postimehe ja Õhtulehe galeriid avamisest ja täna õhtul peaks TV3 uudistes ka lõiguke olema.

Ma üritan iga päev nüüd natuke ühel teemal kirjutada, et mis see pood siis endast kujutab. Või mida ma seal müün, esindan, kokku toon…  Teile tutvustada ja seletada ja ka ise selle käigus läbi mõelda, et mis toimub :).

Täna kirjutan VESTLUSÕHTUTEST/HOMMIKUTEST. Kirjutan ka selle mõttega, et ehk te oskate soovitada konkreetset inimest, kes saaks tulla ja vestelda. Ja ka selle mõttega, et võib kommentaariumis tagasikaja anda, juurde soovitada, kaasa mõelda. Ehitame selle kogukonna koos :).

Olgu öeldud, et poe kellaajad (12-19) valisin just selle järgi, et hommikuti ja hilisõhtuti saaks vestlusõhtuid teha.. Ja rattad said kivisaartele ka just seepärast alla pandud, et saaks neid lükata ruumi tahaotsa kardina taha peitu, padjad-vaibad maha panna ja omavahel juttu ajada.

Esimene vestlusõhtu/hommik tuleb sel reedel, just siis,kui pood uksed kinni paneb – kell 19.15 alustame.

teine tuleb laupäeval kell 10.15. Kohtumiste teemad veel täpsustame! Aga esinejaks on USA päritolu geoloogiaprofessor Jim Sullivan, kes elab praegu Eestis ja teeb siin uurimistööd Eesti kivide kallal (hiljuti avaldas Sillamäe mineraalide kohta rahvusvahelise teadusartikli näiteks), olevat lõbus sell ja hea esineja,ma veel ise temaga kohtunud pole, aga jutt liigub. Mina siis tõlgin ta juttu. Ja osavõtumaks on 3 eur, kogume purki ja purk läheb kõik esinejale (olen ka New Yorgis selliseid mõnusaid purgiõhtuid kogenud, ei ole mingit ettemaksu ega ka mitte ette registreerimist – kes hilineb ja kes ära ei mahu, see lihtsalt peab minema hiilima ja teine kord ehk õnnestub…)

Teemadena arutasime praegu näiteks seda, et “kui kiiresti kivid tekkivad?” (vastus on: väga erinevalt) või “ahhaatide salapärane maailm” jms… Igatahes reedel ja laupäeval tulevad erinevad teemad, nii et seesama kivihuviline võib tulla mõlemal päeval.

Seega võite juba plaani võtta! 3 eur pihku ja tulge reedel Jimi ja mind ja kivijuttu kuulama :).

Jimi kodulehed: https://www.facebook.com/NearEarthExplor/ ja https://www.etsy.com/shop/nearearthexploration.

…vaadake, milliseid imelisi mineraale ta on leidnud meilt, Eestimaalt!

Ta on muide leidnud kolm mineraali (st kivi), mille kohta varem ei teatud, et neid ka Eestis leidub. Eks ta ise räägib täpsemalt.

Ja keda veel kutsuda? Kui on keegi Tartust kaugemal, ikka võite vihjata, sest saame ju kutsuda niimoodi, et korraldame öömaja. Aga eriti head on Tartu inimaarded, kes kividest rääkida oskavad. Olgu noor või vana. Ja kivide asemel võib olla ka tegelikult ju merevaik ja pärl. On näiteks keegi hea targa jutuga ja kogemustega pärlilaeva-töötaja meil olemas, kes saaks vestlema tulla? On näiteks keegi, kes käinud huvitavatel reisidel-rännakutel, mis otsapidi kividesse puutuvad? (ja ma ootan nii geolooge-gemmolooge kui esoteerikuid kui muidu rändureid, kui inimene kivisid armastab ja rääkida neist oskab-soovib, siis mahub ta “Indiast” katuse alla.)

5 arvamust ““Indiast” pood on avatud – ja esimesed vestlusõhtud algamas” kohta

 1. Kindlasti püüan reedel tulla! Kunagi võiks veel osalustasuga teha ehete valmistamise ringe, kus igaüks mingi tasu eest ning koha pealt materjali ostes endale ehte kellegi juhendamisel valmistada saaks.

 2. Tere
  Ma tahan jagada väärtuslikke sõnum teiega ja nende ümber edasi anda teadet, sest
  See on tõsine

  Kui vajate laenu auto osta või koju tuua välja sinu pere ummikust
  Finants-siis ma püütud siis lööb ühe, ja ühe ukse, et Lady Bruneau Nathalie, sest see aitas mind on laenu € 30,000, mille määr on konkurentsivõimeline, et pangad
  Kontakt : Bruneaunathal@gmail.com
  Täname, et lugemine

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.