Esimesed vestlusõhtud “Indiast” poes

14317487_1187090754688659_4643018988683390476_nTULGE KUULAMA. ETTE REGISTREERIMIST POLE, KES EES, SEE MAHUB :)..

Tasu: vabatahtlik, 2-3 eurot.

Koht: “Indiast” poes põrandapatjadel ja toolidel.

Reedel, 16.septembril kell 19.15: USA geoloog, seikleja ja kivihull Jim Sullivan (tõlgib Epp Petrone): kuidas on kivid tekkinud? Kas kiiresti või aeglaselt? (Vihje: on nii kiirelt kui aeglaselt sündinuid.)

Laupäeval, 17. septembril kell 10.30: Jim Sullivan (Epp Petrone tõlkes): kivide välimääramine algajatele. Kuidas teha vahet ahhaadil, jaspisel ja kvartsil? Vaatame ja õpime.

Neljapäeval, 22. septembril kell 19.15: kristallide armastaja Monika Ambrega vestleb Epp Petrone.  Monika on läbinud kristalliteraapia 4 astet Sisemise Tarkuse Koolis UNIVERSUS. Oma lõputööks kirjutas Monika inspiratsioonikaardid “Kristallide kuningriigi sõnumid”. Monika näitab teraapiakive ja enda loodud kaarte ning räägib huvitavamaid seiku nii teraapiatel juhtunust kui ka enda kogemustest kristallide maailmas.

Reedel, 23. septembril kell 19.15: kirjanik Inga Raitariga vestleb Epp Petrone. Inga on maailmarändurist kirjanik, kes kirjutab alternatiivajaloolisi põnevikke ja just selle tõttu käib mööda maailma. Ta on käinud kive ja ajalugu uurimas-tunnetamas Indias, Indoneesias, Boliivias, Peruus, Mehhikos, Tšiilis, Etioopias, Kambodžas, Islandil, Norras, Inglismaal ja veel mitmekümnes riigis. Inga näitab enda kive ja ehteid ning räägib lugusid nii kividest kui kivide kaudu meieni jõudvatest iidsetest teadmistest.
.

3 arvamust “Esimesed vestlusõhtud “Indiast” poes” kohta

  1. Oleks hea, kui info vestlusõhtutest laekuks nädalajagu ette. Hirmsasti tahaks osaleda, aga elan Viljandimaal.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.