Teisipäevalõunati teraapiatoas: Tõnu Lemuuria ja reikitervendus

tonuTÕNU PÕLDMA ootab sind “Indiast” poekese (Tartus, Rüütli 4 sisehoovis) hubases teraapiatoas igal  teisipäeval kell 12–14 ja on seal olemas ühe-kahe tervenduse ajaks.

Tõnu juurde saad endale aja kinni panna meiliaadressil tonu@indiast.ee või telefonil 522 9086 või “Indiast” poe telefonil  5559 4236. Aga võib ka otse poes müüja poole pöörduda registreerimiseks.

TÕNU TERVENDUSED:

Reikiseanss, 45 min, 30 eurot. (Reiki on pärit Tiibeti ravikunstist ja levinud Jaapani kaudu üle maailma. Reikitervendaja on kanaliks vahendamaks reikienergiat, tähtsamad toimed on eluenergia suurendamine, aura tugevdamine, haiguste põhjusteni jõudmine, stressist ja negatiivsusest vabanemine, valu vähendamine, lihaste lõdvestamine.)
Lemuuria tervendus (+ reiki), 60 min, 40 eurot. (Lemuuria teemadel räägib Tõnu täpsemalt allpool.)

Kaugtervendus (Lemuuria + reiki), 20 min, 20 eurot. Kokkulepitud ajal ja just seal, kus Sulle endale sobib, aga soovitav on olla täielikus vaikuses, üksinduses ja rahus.

TÕNU ENDAST: Olen  õppinud õigusteadust, olen olnud turvatöötaja, aga ka psühholoogiliselt väga keerulises surmapaikade koristaja ametis. Olen oma elus läbi tulnud karmist depressioonist, mis avas edasi mu tervendaja võimeid. Oma elu ainetel olen kirjutanud ka raamatu, sellega saab tutvuda siin.

Juba lapsena olid mul käed, millega sain teisi ravida – “kuumad käed”, nii öeldi mulle ja öeldakse siiani. Nüüd kasutan tervendamises oma esivanemate abi. Mõne aasta eest tuli minu juurde Lemuuriast pärit esivanem NIRI, kes ilmutab end hiiglasliku orbina, ingelliku olendina. Kui ma tervendan, siis palun alati tema kaasabi ning temaga koostöös suuname tervendavat energiat taotlusega just täpselt sinna, kuhu antud inimesel kõige rohkem vaja on.

Vahel kaasan tervendamisse peale Lemuuria energiate ka reikienergiat. Seda näiteks siis, kui on vaja eelnevalt leevendada kergemat valu või mõnda väiksemat tasakaalutust inimese füüsilises kehas.

Lemuuria tervendus aitab leevendada füüsilist valu ja vaevusi. Samuti on võimalik seda energiat suunata mistahes probleemile või murele elus.

TÕNU RÄÄGIB LEMUURIAST:

Lemuuria oli iidne kõrgtsivilisatsioon Maal. See eksisteeris veel enne Atlantist. Lemuurlased armastasid ja hoidsid Maad ja elasid harmoonias Kõiksusega. Pärast vastuseisu atlantlastega hävis Lemuuria tsivilisatsioon peaaegu täielikult. Siiski jäi osa sellest tsivilisatsioonist Maale alles, see asub  5. dimensiooni sageduses. Lemuuria energia muutub „kättesaadavaks“ neile, kelle teadvusseisund hakkab lähenema 5. dimensiooni sagedusele. See tähendab ARMASTUST – tingimusteta.

Oled oodatud!

tonu@indiast.ee, telefon 522 9086

 

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.