Aafrika korvidest ja eesti disainist… vestlusõhtu

INDIAst poes Rüütli 4 hoovis, Tartus.

REEDETI 19:15 – 20:30

mondo
25.nov VESTLUSÕHTU Diana Tammega
„Aafrikas Kongost pärit Korvipunujate ühistu Yen Pang Basket Weavers  ja Eestis asutatud MTÜ Mondo ühine tee ja lugu.“

Seekordses vestlusringis on külas Diana Tamm, MTÜ Mondo sotsiaalse ettevõtluse arendaja.

2012. aastal läks Diana neljaks kuuks MTÜ Mondo vabatahtlikuks Põhja-Ghana savannikülla ülesandega arendada laste toetusprogrammi ja sõpruskoolide projekte. Neli aastat hiljem on ta elu ja tegemised endiselt Kongo külaga seotud ning esimestest kaasatoodud sheavõi kilodest ja imeilusatest korvidest on arenenud kaks naisteühistut Ghanas ja Mondo sotsiaalne ettevõte Eestis. Milline on elu Kongo külas, milline on olnud teekond ühise ettevõtteni koos naistega ning kuidas sünnivad korvid ja valmib sheavõi, sellest Diana räägibki.

 

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.