“Indiast” e-pood ja kiviraamat

Mult on ikka päritud, kuidas tervis… Hästi on! Ma ei mäletagi, millal viimati pea valutas ja ma saan taas autoga sõita jms. Haigus on tänuga minema saadetud ja praegu tegelen peamiselt kahe töise asjaga.

Esiteks Indiast veebipood. Võite tagasisidet anda, mis toimib ja mis mitte! Vaadake www.indiast.ee.

Ja teiseks, peagi on ilmumas üks kiviraamat :). Veel ei taha täpsemalt rääkida, kardan ära sõnuda. Aga tuleb ilus ja huvitav mu meelest.

Tundub, et olen poele leidnud abilised või isegi rohkem kui abilised, ja kõik on täitsa hästi.

Ilmus ka just kaks mu uut raamatut, mis ma Itaalias paranemise ajal kokku panin: “Lastekirju” ja “Armastuslood”. Kohe on tulemas ka kolmas, “Lennukiga lõunamaale”.

Olen sel pühapäeval ka reisimessil neid raamatuid tutvustamas ja reisijuttu ajamas.

Ja veel, olen teinud You Tube kanali “Laps reisib”, sinna on peagi uut naljakat materjali tulemas, palun registreeeri end kanali tellijaks :). (Tellijate arv aitab ka kanalile ametlikku lihtsat aadressi saada.)

Nii et olen tervenenud ja nüüd ruttu magama, on enam kui südaöö ja vaja meeles pidada seda va puhkamise ja mängimise juttu…

Ahjaa, käin india kokakoolis ja plaanin jõuda kõhutantsu ka tagasi, nii ma oma hinge eest hetkel hoolt kannangi :). Täitsa “Indiast” stiilis.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.