LISATUD TÄPSEM KUULUTUS Soovin “Indiast” kivipoe müüa (kas täielikult või osaliselt)

LISATUD: KUULUTUS TÄPSEMA INFOGA: https://www.kuldnebors.ee/81745208.

 

Tervitused New Yorgi lähistelt, vihma ja tormi seest.

Ma asun nüüd aktiivselt kuulutama, et soovin “Indiast” (www.indiast.ee) poodi müüa. Keda huvitab see teema täpsemalt, võta minuga ühendust. Nädala pärast olen Eestis ja saan ka kohtuda.

Poe esimene aasta näitas kasumit, samuti teine aasta, mitte väga suurt, aga potentsiaal on väga suur. Sõlmitud on ka frantsiisi (eel)lepingud, võimalik on laieneda mujale Eestis.

Mina olen valmis jääma (vähemus)osanikuks või siis mingi muu kokkuleppe alusel tegelema edasi blogiga. Aga mul on vaja elus edasiminekuks (muude lugude jutustamiseks) rohkem vabadust ja vähem vastutust. Olen rahul, et sellise ilusa ja omamoodi koha olen loonud, aga olen ka kindel, et keegi teine saab seda edasi arendada, kas siis täitsa iseseisvalt või minu panust vajades, seda saame juba arutada.

Palun ühendu epp.petrone@gmail.com ja jagan täpsemat infot.

 

3 mõtet “LISATUD TÄPSEM KUULUTUS Soovin “Indiast” kivipoe müüa (kas täielikult või osaliselt)

 1. Taimi Johanson

  Mul tekkis nii kurb tunne järsku, kivid ja sina kuulute ju kokku. Ja kuidagi imelik on mõelda et sa tahad seda poodi maha müüa. Aga sinu toredad kiviklubid sa ei kujuta ette kui huvitavalt sa kividest räägid.

 2. Eppppp Postituse autor

  Aitäh!
  Aga sellepärast ma soovingi koormust vähendada, et saaksid rohkem jutustada oma lugusid.
  Ma olen täiesti kindel, et on inimene, kelle annetele ja ambitsioonidele sobib paremini kivipoe korraldamisele pühendumine.
  Kas mina oma annete ja ambitsioonidega ka seotuks jääks Indiast poega, eks seda näitab aeg.
  Mina tunnen, et Indiast on nagu mu laps, kes on suureks kasvanud ja aeg on tal minna lasta, et ta saaks mujalt mõjutusi ja areneks edasi. Aga minuga jääb kuigivõrd seotuks ikka.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.