Petitsioon lugejatelt lisatiraazhi saamiseks?! :)

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

  1. Mul on kodus suur hunnik kleepse. Alguses ma ei teadnud, et neid tuleb korjata raamatusse ja nüüd on hilja raamatut osta. Kahju. Õnneks kleepse mujale kleebitud pole, kõik ootavad kannatlikult uut tiraazhi, et siis raamatusse kleebitud saaks 😀

  2. Kampaania oli tore. Ise soetasin ka ühe raamatu ja kogusin/vahetasin selle ka täis. Olen jälginud seda melu mis nüüd selle raamatu ümber on tekkinud. Kui nüüd raamatut juurde trükkida, kas siis ei või tekkida olukord, et kleepse jääb puudu? Tõenäoliselt soovivad raamatut nüüd ka need, kes enne ei korjanud kleepse ega soetanud raamatut. Kas ei või tekkida olukord, et raamatud on saadaval aga kes kleepse juurde jagab? Vajaminevat kogust on suhteliselt keeruline ennustada, ikka jääb keegi ilma.

  3. Epp Petrone olen. Jah. Ma olen täiesti nõus viimase kommentaariga. Ja selles mõttes olen ma ka päri Maxima taktikaga mitte kiirustada. Sest muidu on ikka olukord “nokk kinni, saba lahti”.
    Tänahommikuse seisuga tundub mulle, et kõige parem lahendus oleks teha juurde seda raamatut… mitte midagi muud muutes, aga klepsukohad piltidega täites (see poleks kujundajal raske).
    Kel vaja kleepsud ära panna, pangu piltide peale. Ja samas kõik need väliseestlased ja muud inimesed, kes niisama raamatut tahaks, ilma ainsagi kleepsuta, nemad saaksid selle ka.

    Tundub vist parim lahendus?…

  4. Tere Epp,

    suured tänud vahva raamatu eest. Soovitan kindlasti kleepsuaugud samade piltidega täita, kel kleepse puudu jääb. Mu 3a poiss üritab unejutu ajal pidevalt näpuga neid kleepse kätte saada sealt ja teades kui kehva liimiga need on, siis see on vaid tähelepanu küsimus sekundi murdosa jooksul, kui serv on lapse lahti kaevatud, ja kortsus, niiet tagasi panna on raske.

    Omaette raske küsimus on ka kindlasti see, kus neid raamatuid levitada. Loodan et leiad parima lahenduse.

  5. Kleepse pidi olema ka netist võimalik printida (ma pole ise uurinud , millised need on ). Mina isiklikult sooviks ilma kleepsuteta, aga kui tuleb nii , siis vb ostan sellise. Kleepsud saab ehk sellesse töövihikusse kleepida, mis tulemas. 😊. Loodan parimat.

  6. See on tõesti üliväga äge ja täiesti uskumatult super, oled parim ideede generaator ja said kaasa haarata rahva! Tubli, tubli Epp!

  7. Tere kallis Epp! Mina ootan põnevusega 6 raamatut ja tõesti usun kogu südamest et Te
    võtate seda raamatu soovi tõsiselt ja et need ka tulevad.
    Juba ette tänades,
    Lugupidamisega, Jana

Arhiiv

Viimased kommentaarid

Sliding Sidebar