“Oma ema matustele.”

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

  1. Piiblis on kõikidele küsimustele vastused olemas.Tuleb ainult tahta kogu südamega leida sealt tõde ja JUMAL vastab nii,et sa tunned meelerahu ja mõistad ka miks on elu selline nagu see praegu siin maailmas on.

  2. See kiri puudutas, … see oli ilusalt valus ja valusalt ilus … nii nagu see elu on … Jõudu, jaksu, armastust … !

  3. See kiri puudutab, sest on kirjutatud südamest. Minagi olen sõitnud kord oma ema matustele ja oman neid olulisi kibedaid mälestusi, mis ajaga muutuvad leebemaks.

    Aga Signe Lahthein oli meiegi kodus väga armastatud saatejuht, kes muutus justkui omainimeseks. Kui Signe meie kõrvalmajja haiglasse toodi, olid minu head soovid ja palved pidevalt temaga. Südamlik kaastunne perekonnale! “Ent nüüd jäävad usk, lootus ja armastus, aga suurim neist on armastus.”

  4. Mul on niiii kurb tunne Signe pärast, sügav kaastunne lähedastele.
    Miks ta pidi nii varakult lahkuma, ta oli armas ja südamlik inimene.
    Kõik me oleme ainulaadsed, igaüks oma eesmärgi ja annetega.
    Kunagi rääkisin oma elust ühele sugulasele ja kõndimisest koos Jumalaga ja see kuidas oma lootuse Temale panen. See sugulane küsis vastu, aga kelle peale mina oma lootuse panen?
    Lähedaste kaotus on väga raske aga Jumal annab ka jõu sellest läbi minna.
    Kõik vastused on Jumala sõnas ja see on parim mis meile antud. Olge julged ja hoitud!

  5. See on nii valus, nii karm reaalsus.
    Mina olen sellel aastal matnud oma ema, ühe lähedase lapse ja ema onu, kes oli minu lemmik onu. Ja seda kõike ainult 56 päeva jooksul. Minu ema ei läinud loomuliku teed ja seadusesilmis ei ole see väärt, et seda uurida. Minu palvetele vastati lõpuks nii, et panime selle asja/juhtumi 75 aastaks lukku. Ilmselt ei saa ma rahu…seda lihtsalt ei tule enne kui need kes on ema surma taga on avalikustatud.
    Ja kui ma kuulsin Signe õnnetusest…siis hakkas väga halb, sest ta polnud seda ära teeninud. Jälle võetakse kedagi, keda me vajame. Meie ühiskond vajab teda! Jääme leinama!
    Väga valus lõõk tervele Eestimaale, me kaotasime oma päikse, oma ingli.
    Mina olen kaotanud kokku 4 inimest, sest Signe oli läbi teleekraani minu pereliige…ootasin alati tema tulekut…nautisin tema kohalolekut.
    Siiras kaastunne lähedastele, sõpradele, tuttavatele.

  6. See on nii valus, nii karm reaalsus.
    ainult 56 päeva jooksul. Minu ema ei läinud loomuliku teed ja seadusesilmis ei ole see väärt, et seda uurida. Minu palvetele vastati lõpuks nii, et panime selle asja/juhtumi 75 aastaks lukku. Ilmselt ei saa ma rahu…seda lihtsalt ei tule enne kui need kes on ema surma taga on avalikustatud.
    Ja kui ma kuulsin Signe õnnetusest…siis hakkas väga halb, sest ta polnud seda ära teeninud. Jälle võetakse kedagi, keda me vajame. Meie ühiskond vajab teda! Jääme leinama!
    Väga valus lõõk tervele Eestimaale, me kaotasime oma päikse, oma ingli.
    Mina olen kaotanud kokku 4 inimest, sest Signe oli läbi teleekraani minu pereliige…ootasin alati tema tulekut…nautisin tema kohalolekut.
    Siiras kaastunne lähedastele, sõpradele, tuttavatele.

  7. See kiri puudutas väga valusalt ….. Pisarad lihtsalt voolavad …. Minu ema otsustas ise endalt elu võtta, olles vaid 22 aastane , mina olin tol hetkel 3 aastane. See oli sel hetkel tema valik ja minul on väga kahju et ei saanud temast rohkem mälestusi.
    Aga miks juhtuvad sellised asjad inimestega, kes teistele ainult head soovivad ja teevad? Öeldakse ju , et elu on õiglane, aga karm… minul tekib küll küsimus kus on õiglus???
    Sügav kaastunne kõigile kes Signet leinavad. Väga kurb, miks juhtuvad sellised asjad inimestega, kes on niivõrd head inimesed 🙁

  8. Signe perele tunnen südamest kaasa. Eriti lastele jäid oma emast ilma. Olin ka väga noor kui Ema suri. Minu Ema suri 38 aastaselt. Praeguseks olen 28 aga ikka teeb haiget et pole kedagi Emaks kutsuda nüüdseks olen ise 4 kordne Ema

  9. Väga puudutav teema, pigem mõelda ja pidada lugu oma lähedastest. Olla kuuldel või kuulata, mida ütleb lähedase suu.

  10. Tunnen Signe perele kaasa…Kahju ,et lapsekesed jäivad ilma emakesest ,kes väga hooliv ja armastav…Ei tea miks juhtuvad sellised asjad inimestega, kes teistele ainult head soovivad ja teevad? Öeldakse , et elu on õiglane ja karm… Mul tekib küll küsimus ,et miks küll nii ,et kes teistele head teevad sattuvad ise õnnetustesse!

  11. Sinu poolt kirjutatu pani mind mõtlema, mida oma rabelemisega saavutada tahan? Kas tõesti seda, et mu lapsed peaksid mind 40aastaselt matma? Kindlasti mitte!

Arhiiv

Viimased kommentaarid

Sliding Sidebar