Otsin kassihoidjat ja pakun (juunis) elamist Tartus LEITUD SELLEKS KORRAKS

Kutsung, ilmselt mõnele kassisõbralikule väliseestlasele! Minu kodus Tartu kesklinna lähistel on vaba pind – LEITUD SELLEKS KORRAKS (suvereisiks 2018). Aga tulevikureiside osas… võib ikka ühenduda, kui oled huvitatud. epp.petrone@gmail.com.

Kasutusse jäävad järgmised magamistoad: üks 2×2 meetrisse voodiga, üks 140 cm laiuse voodiga, lisaks on võimalik kasutada (akendega) keldrikorrusel 180 cm laiust lahtikäivat diivanit.

Meil on valgusküllane majaosa läbi kolme korruse. Telekat ja mikrolaineahju ei ole, muud traditsioonilised mugavused on olemas: saun, vann, wifi, õuegrill, tagaaed istumiskoha ja kiikudega. Ka toas on kaks kiiku, nii et mittetraditsioonilisi mugavusi jagub :).

Mu isiklikud asjad on luku taha ära pandud, on hubane ja samas piisavalt neutraalne.

NB olulised on kaks kassi, keda peab toitma ja veidi liivakaste kasima. Nad käivad õue ka ja tubase liivakasti kasimise vajadus on suvel väike. Aga üks kass võib vahel (ütleme nii umbes kord nädalas) oksendada kohe pärast sööki, tal on selline tervisehäda.

Üks kass on tubane ja läheb õue peesitama vaid ilusa ilmaga, ta on selline mugav vanur. Aga teine on uljas nooruk ja talle meeleldi käib päeva jooksul mitu korda toa ja õue vahet. Samas on see nooruk otsustanud, et ta on poolenisti naabrite kass nagunii. Kui suvisel ajal ära minna päevaks (või ööpäevaks), siis vanur jääks tuppa ja nooruk õue. Kauem kui ööpäevaks või poolteiseks, ma loodan, et üürnik ära ei läheks…

Mõlemad kassid on soolt neutraalsed, pulmades ei osale.

Ja kassid ning maja asuvad kesklinna lähistel, siit kahe minuti kaugusel on Toomemägi ja raekoja platsile kõnnib üle mäe umbes kuus minutit.

Hind? Kui rääkida üürist, siis see võiks olla 100 eur nädal pluss kuu kommunaalidest õiglane ports.

Aga võibolla leiame ka hoopis sellise lahenduse, et saame vahel teie juures öömaja, kui te kusagil seda pakkuda saate, olgu siis kusagil välismaal või Eestis mõnes mõnusas kohas.

PS. Kui on millegipärast vaja tulla Tartusse öömajale (nädal kuni kuu) kunagi sügisel, talvel või kevadel või järgmisel suvel, ka sel teemal võib mulle kirjutada. Marial on algamas viimane aasta enne kooliminekut ja me oleme valmis ka muul ajal reisima kui suvel ja jätma kassid ja kodu hoolsatesse kätesse.

Külma aja huvilistele olgu öeldud, et maja on isereguleeritava keskküttega.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.