Üks pisikese moraaliga seinalugu

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

  1. armas Epp,

    Sa ikka maadled oma üürikorteriga nii tublilt.. minu uus üüriline Tallinnas, esialgu ontlik sekretärineiu, hakkas alguses suure entusiasmiga ettepanekuid tegema, et mida kõike võiks korteris paremaks teha..

    ent vaevalt 2 kuud pärast aastase lepingu algust pole midagi muutunud. ning neiu tahab juba üürisuhtest taganeda. tal polevat võimalik mulle õigeaegselt elektri- ja veenäitusid teatada ning posti edastada! oh neid tänapäeva noori küll. oli siis mõtet tal maakleri kaudu seda korterit üldse üürida.

    ent nüüd hoopis teisest teemast. loen muuhulgas ühe eestlanna blogi (http://american-dream.blogspot.com/), kes hiinlasega abielus. elab Kalifornias.

    tema 2 viimast blogisissekannet aga.. pisitütrel on progresseeruv ajuvähk. ja tal on sellega seoses väike palve eestlastele.

    p.s. doonoriks ma ei hakka, aga kingituse panin teele. loodan, et Reginale meeldib.

  2. minu arusaamist järgi on tapeetimisel kaks “koolkonda” e usku – üks kes väidab, et makulatuur tapeedi all on vältimatu ja teine kes väidab, et makulatuur tapeedi all on keelatud.
    oma pikavõitu remontikogemusega olen mõlemat pidi teinud. mõlematpidi on tegelikult ühtmoodi hea. see kui siledalt tapeet seina jääb sõltub lõppeks siiski vaid kahest faktorist – tapeetijate käteosavus ja paberisort.

  3. Seinast sõltub ka. Tolle paksu pehme plaadi peale ei taha ilma ajaleheta miski kinni jääda ja isegi ajalehega ei jää hästi.

  4. LM Hiinamaal, suur aitäh sulle kaardi eest, mille saatsid 😉

    Ja eks see õige üürilise, õige peremehe ja õige pesa leidmine ongi selline õnnemäng…

    Uurin seda teise eestlanna American dreami blogi ka, aga hetkel pole aega.

  5. Tapeedi panemisega on jah alati üks suur jama. mina olen viimased korrad läinud kergema vastupanu teed ja seineksi seina pannud. Ja värskendamiseks seda siis üle värvinud.
    Aga vana tapeedikiht tuleb minuarust ka alt ära võtta.
    Aga olen näinud ka seda, et mitte väga vana tapeet lihtsalt üle värvitakse. Kui on ilus struktruurne (on ikka õige sõna?) tapeet siis jääb pärast väsvimist sein ilus. Aga seal on suur oht, et tapeet tuleb lihtsalt seinast maha.

Arhiiv

Viimased kommentaarid

Sliding Sidebar