Hello world!

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

  1. Kommentaare on küll parem lugeda kui enne. Ka mina olen täna mitmed korrad vaadanud juba, et kas on midagi uut. Aga siiani on ainult kommentaarid.

  2. ma tean, miks ta vaikib. Lugege kõige alt. Epppp is proudly powered by WordPress.
    Loodetavasti saab ta WordPressi pressi alt välja.

  3. ka mina ootan juba põnevusega uusi postitusi. mul on kui sõltuvus tekkinud. selline hea. nagu sööks shokolaadi.

  4. Epp,

    teeme nüüd niimoodi, et kui sa tuled kodumaad väisama, siis sa annad lugejatele sellest teada. Ma üürin näituste paviljoni ühe hoone. Ja siis teeme suure ürituse, kus ,Epp, esined meile viietunnise maratonjutustusega ameerikast, Martast, ämmast, äiast jne ja siis enne lõppu astub sisse “ootamatult” Justin, kes samuti räägib tunnikese elust Sinuga – sinu avastustest sealmail. Nõus?

  5. Meie ka kolime…. mooblit tassitakse momendil auto peale ja siis laeva peale ja siis vaiksest ookeanist atlandi ookeani uhe servani. Motlen teie peale ja ootan uudiseid, sest kolimine on juba selline tegevus millega seoses paratamatult igasugu ‘seiklusi’ tekib ja sa paned nad koik nii ponevalt kirja 🙂

    Jaan ootama. Aga puhka ja vahepeal natuke.

  6. ma arvan, et siin on tegu ühe uue omamoodi fenomenina, et blogi veel ei ole, aga blogikommentaarid juba on.

    kui mitte muud, siis vähemalt ühe kõva egobuusti peaks see Epule küll andma.

    väga kõva!

  7. Epu blogi on nagu raamat – seetõttu on tõesti kummaline, et raamat katkeb, kuna tegelastel kolida vaja 😉
    Palju jõudu igal juhul. Eks lahti pakkimine on üks vastik tegevus.

  8. Epp, kui Sa kolinud oled – tee palun uus küsitlus palju meid siin Sind lugemas on – arvan, et ma ei ole mitte ainuke, kes eelmist süsteemi ei viitsinud põhjalikult tundma õppida, et vastata, kust nad Sinu blogist teada said.
    Mina ise olen väga tänulik Ekspressi artiklile (lisaks Sinule loen nüüd igapäevaselt veel Martat (nojah, aga sedagi Sina kirjutad) ja mõtlikku meest ja Kajat).

  9. Tore kohakene sul siin. Ja palju austajaid juba ees ootamas 🙂 Ühinen eeskirjutajatega ja jään huviga sinu postitusi ootama.

  10. Mina teadsin blogist varem, aga aadressi sain SLÕhtulehe artikli järgi ja siis hakkasin lugema. Aga vastata ei osanud ka mina eelmise blogi aadressi järgi.
    Aga lugemine ise pakub rõõmu.

  11. Olen ise ka nii palju oma elus kolinud. Küll ainult väikse eesti piires, aga ega seal suures plaanis vahet pole. Ja sinu blogi lugedes tuli endalegi see kolimise tunne peale. Kunagi ei lähe kõik just täpselt nii nagu peaks minema. Alati on väiksed konksud ja äpardused.
    Jään koos teistega siia ootama ja piiluma Sinu esimest postitust üle pika aja.
    Ja lugeja küsitluse võiksid tõesti uuesti teha. Minagi ei saanud pihta sellele eelmisele süsteemile ning meili saatmine ebaõnnestus millegi pärast.

    Üks mõte tekkis veel… Kui Epp nüüd siia oma blogi kirjutama tuleb siis tal peaks olema siiralt hea meel näha, et sõbrad (lugejad) kõik ootamas juba.
    Meid on arvatavasti ikka väga palju kes võivad Sinu kohta öelda, et oled meile kui sõber. Hea sõber 😀

  12. Uudiste puudumisel küsitleks/imestaks ise. Miks kirjutatakse Epppppule kommentaare valdavalt oma (ees)nime kasutades ?

  13. kuna eppppp ise ei osale “paaniliselt-anonüüseks-jääda-soovimise” mängus. Miks selles enamik bloggijaid osaleb (ise seal hulgas) on huvitav teema mõtisklemiseks.

  14. Järgmiseks on meil vaja foorumit, et Epppppu lugejad omavahel tutvuda saaksid ja oleksid vähem anonüümsed…

  15. Minul tekkis sellest Epu ootamisest selline pilt silme ette nagu filmides, kus oodatakse sünnipäevalast ja siis hüütakse koos “üllatus!”

  16. Loodetavasti saate varsti ühenduse. Ootan samuti. Ka mina ei saanud varem millegipärast kommenteerida, seetõttu lisan, et mina olen sinu lugeja vist juba septembrist. loen nimelt vahest perekooli 😛

  17. Epp, loodan, et kui sa siin välja ilmud, oled ennast juba mõnusasti sisse seadnud! Või peaaegu mõnusasti (minul on eelmisest kolimisest 2a tagasi veel mõningaid lahtipakkimata kaste). Tänu sinule olen siit blogimaailmast avastanud veel päris mitmeid vanu tuttvaid, kelle käekäiguga nüüd kenasti kursis olen. Tervitusi siit ka Kajale ja Meritile!

  18. Ma ka juba ootan:)
    Aga eks see ole teada, et kolimine ja uues kohas interneti töökorda saamine võtavad aega – kui paari päevaga asjad korda saab, on väga hästi läinud! Nii et kannatust:)

  19. Ootan samuti uusi pajatusi. Olen blogimaailmas surfajana alles algaja ja muid blogisid ei loe (veel). Ja tunnistan üles: kui blogidest esimest korda kuulsin, siis mõtlesin: mis imelikud ekshibitsionistlikud inimesed need küll on, kes oma PÄEVIKU kõigile lugemiseks üles riputavad? Olen nüüd valmis selle alatu mõtte pärast tuhka pähe raputama ja kinnitan, et olen sellesse hoopis teisiti suhtuma hakanud. Ja Epule siirad tänu vahva blogi eest!

  20. Epp, Sa peaks nendele ameriqamoameestele öppama kuda internett igas pöösas on nigu meitel Maarjamaal, siis saaksid koliauto koorma otsast kah juba kauaoodat`t e r e teele panna… Või kirjutame esi, kogu kambaga Billile kaebtuse?!?!

  21. Loen Sinu blogi umbes 2 kuud. Kui teised kolleegid alustavad päeva Postimehe, Äripäeva või Päevalehega, siis mina Sinu blogi lugemisega. Naljakas. Aga nii see on. Ootan põnevusega järge!

  22. ma olen täna siin lehel vähemalt kümme korda käinud,ei jõua ära oodata.Ja vastan tagantjärgi küsitlusele,et olen sinu blogi lugeja juba augusti kuust,kuulsin vist delfii foorumis kellegi käest,et kui tema üldse blogisid loeb,siis ainult Eppu ja nii tekkiski huvi mis on nüüdseks kasvanud sõltuvuseks.

  23. Selge nüüd miks mulle enam kava ei jätkunud. Saal ju lausa pungil täis. Keegi teab millal show pihta hakkab? Käiks veel enne korra puhvetis ära. Aga ei, näe juba vilgutatakse tuledega. Egas midagi. Mina olen valmis. 😉

  24. No kuna siin juba lugejad end tutvustama hakkasid, siis annan ka endast märku. Su blogi olen lugenud vähemalt sügisest saadik ja lingi sain Kaja lehelt. Ootan põnevusega järge Su lugudele:)

  25. ma olen siin umbes 100 korda klikanud sinu viimasest postitusest vanal lehel.. ja ikka ei midagi..
    oi ma olen kannatamatu.. ma loodan, et saad peagi interneti ja kirjutad meile, sest nagu ma näen, fänne jätkub 🙂

    parimat teile kolmele!

  26. Kah täna juba kümmekond korda siia kiiganud. Petronede pere oleks nagu head sugulased-tuttavad juba. Tegelikult hakkasin seda blogi lugema tänu samuti rohelise mõttelaadiga PilleRiinu blogis ilmunud viitele SLÕhtulehe artikli kohta. Paar järgmist ööd said sisustet varasemaid sissekandeid lugedes. Ja ajakirjadest mäletan lugusid, mis ilmusid veel Väljaotsa nime kandes. Koos lastega oleme imetlenud Marta pilte ning suurem tirts küsib, et kuidas see Ameerika-tüdruk elab 🙂

  27. Ka täna hommikul oli esimene asi arvuti juurde tulles lahti võtta see blogi. Nojah.. hetkel veel tühi leht. Kuid kommentaare tuleb järjest juurde ja juurde.
    Mina sattusin Epu blogi lugema täna SL Õhtulehe artiklile. JA ma ei valeta kui ütlen, et armusin esimesest silmapilgust 😀

  28. Pingback-viide: daki.elab.siin » meooow
  29. Ei ole originaalne, kui ütlen, et blogi avastasin SL Õhtulehe artikli peale,
    ja nüüd olen Sinu ja Marta päeviku lugemisest sõltuvusse sattunud. Peale nende loen ka Trip.ee-st Rebaseonu reisipäevikut, kuid rohkem pole “õnneks ” enda jaoks avastanud. Vahepal peaks tööd ka tegema 🙂
    Igatahes ootan järge kannatamatult, kõike parimat soovides.

  30. Olen originaalne ja ütlen, et loen Epu veebi umbes augustist. Loen Justini oma kah (palun.blogspot.com), a ta kirjutab sinna liiga harva kahjuks 🙂 Õnneks on see ka ainuke veebipäevik, millest ma sõltuvusse olen sattunud… vähemalt seniks. Eppppp – mõtle järele – mis see on, mis Su päeviku meie jaoks nii eriliseks teeb? Võõrsil elajaid ja sellest veebi kirjutajaid on ju küll ja veel?

  31. Ühtin kõikide eelpoolkirjutajatega. Soovin uue korteri puhul palju õnne ja sinna head feng shuid, millesse mitte üksnes ei usu, vaid mille toimet elus iga päev märkan. Mina armusin sinusse juba suvel: http://aegiseendaga.blogspot.com/2005/09/epp.html
    Aga mingiks emaks ei tasu EPPu nüüd küll nimetada, pigem plogide Esileediks. Ei maksa noort inimest solvata. kahekümneaastastele võib kolmekümnene küll ema tunduda, ent kui ise kolmekümneseks saate, siis tundub see tiitel rumal ja naiivne.

  32. ma mõtlen, et ma koguaeg käin siin tsekkamas, isegi täna olen juba viimase paari tunni jooksul oma 5 korda vaadanud..
    et.. äkki oleks võimalus kuidagi mingi sms teenus teha, et kui uus blog tuleb, siis saaks sõnumi 😀
    ootusärevuses..

  33. Tsau Epp!
    kas pole fantastiline, kui palju sõpru ja fänne Sul on? 😀

    Kõike ilusat, toibu kolimisest kähku ja kirjuta jälle 🙂

  34. Edu siis “Uues Kodus” minugi poolt!
    ja kui wordpress käpas siis anna ka kasutajapoolset infot kasutusmugavuse/funktsionaalsuse kohta võrreldes näiteks kasvõi msn space’iga
    🙂

  35. Uskumatu aga tõsi!
    Kõik ootavad silmad-pikkas-peas, millal Epp ja Pere kolimisega ühele poole saavad, et siis uusi ja põnevaid lugusid kuulda – mina nende seas.
    Jõudu!

  36. Mina kah sabas pikisilmi Eppu tagasi ootamas:) Ammune lugeja, isegi ei mäleta, kuidas Epu spaces’i blogi leidsin… igatahes avalikult promoma hakati seda hiljem. Loen ka nii Justini kui Marta blogisid ja igapäevaselt veel nii paarikümmend inimest, need aga juba kõik mitte-eestlased.

  37. korraks piilusin siia, kommentaare juba hulgim, aga asjaosalist veel mitte. njah, kolimine võtab tõesti kaua. meil võttis vist aasta jagu, et kõik asjad omal kohal ja lahti pakitud.
    Epu blogi leidsin Perekoolist ja sügisest vist jälginud seda. Ja ilma nagu enam ei saagi.

  38. Astun ka mina kommenteerijate ridadesse! ma loodan, et eetripaus Epu kirjutamisrütmi ei muuda… Aga tegelikult, niipalju kui mina Eppu tunnen, siis usun, et küll ta kirjutaks juba kui neil internet püsti oleks uues kohas. Sest uskuge või mitte, ameerika internetipakkujad ei tee kolimist alati lihtsaks (endal kogemus siinsest kolimisest). Igatahes on siinne “foorum” tiivustav sissepühitsus uuele aadressile!

  39. Epp on selle pärast eriline, et julgeb olla avatud. Ta on kinnisemate tüüpide poolt selle eest noomida saanud, ent Epul jagub tervet mõistust, et võõraid probleeme mitte omadeks teha.
    Epp!
    Oled suurepärane inimene, oleks sinusuguseid ilmas rohkem. Mul on väga hea meel, et meeldid paljudele. Sinult on palju õppida.

  40. Jätaks ka siis viisaka inimesena oma tutvustuse. Loen teie pere elust meretagusel maal ei-mäleta-enam-mis-ajast, sattusin lugema Ulmeguru blogi kaudu, kes muuhulgas on ka süüdi minu nakkumises blogosfäärindusse (mitte et ta oleks tuttav või midagi, lihtsalt Algernonist jõudsin Somnium Mirabilesse ja sealt Ulmeguru blogisse ja sealt edasi paljude muude blogideni).
    Jõudu kolimise lõpetamisel ja jäädes sissekandeid ootama,
    v.

  41. Tere! Meie saime läbi raskuste eile kolitud ja õnneks pääsen ma töö juures internetti. Kodus läheb sellega veel mitu päeva aega ja on ikka raske küll ilma hakkama saada, kui juba sõltuvus on tekkinud.

  42. Me võime ju foorumiga alati siinsamas alustada…Kuniks me Eppu ootame…Mina näiteks elan kolmandat kuud Londonis ja Epu blogi sattusin lugema puhtalt SLÕhtulehe artiklit lugedes ehk siis juba Inglismaal olles. Esimene tutvus Epuga lõppes sellega, et ma ei tuvastanud kuidagi arhiivi tookord (oli öö ja ma olin vist juba unesegane) ja sinna ta siis jäi. Nädalaid hiljem ma igavlesin jälle öösel ja siis leidsin Epu blogi jälle üles (oma vanadest aadressidest) ja veetsin seejärel toreda öö lugedes kella kuueni varahommikul. Kui hea raamat (Nüganeni Anttila reklaami aktsendiga), ja päevikuvormis raamatud on mulle ikka sümpaatsed olnud. Ja Epp ise on ka väga sümpaatne nii et ma ikka veel kärsitult ootan siin keset ööd…New Yorgis on ju teadagi teine aeg 😉

  43. appikene, ma olen juba kymneid kordi seda aadressi tsekanud, et akki olete interneti juba majja saanud ja alles nyyd avastasin, et siin on juba yle 60 kommentaari :).

  44. Minul tekkis hoopis niisugune mõte, et kuna me kõik loeme suure naudinguga Epu päevikut, saame osa tema pereelust ning tunneme juba ka kõiki tema sugulasi :), siis võiks püsilugejad ka ennast lähemalt tutvustada. Ei pea avaldama just perekonnanime, kuid näiteks vanus, perek. seis, elukoht. Kuna ma selle idee välja käisin, siis oleks ilus, kui ma ka ise sellega algust teeksin. Seega: Kristiina (28a), pärit olen Tartust, kuid praegu elan ja õpin Helsingis. Vaba-abielus (elukaaslane on pärit Itaaliast). Eppu isiklikult ei tunne, kuid olen tema lugusid lugenud erinevatest eesti väljaannetest vist juba oma kümmekond aastat. Aga sellega läks siiski üsna kaua aega, enne kui taipasin, et endine Epp Väljaots ning Epp Petrone on sama inimene.

  45. Kristiina käis väärt mõtte välja. Gaidi (27), elan Lääne-Virumaal väikeses kohakeses, vabaabielus, kodus pea 2-aastaseks saav tüdrukutirts. Eppu ei tunne isiklikult, artikleid olen aeg-ajalt trehvanud lugema küll. Ja tema blogist on saanud lehekülg, mida iga päev sirvin nii tööl olles kui ka kodus.

  46. olen Mari-Leen (22, kohe 23), abielus sakslasega, elan Hamburgis, õpin keeltekoolis saksa keelt, 2 kuud on veel jäänud. eppu sattusin lugema peale slõhtulehes olevat lugu ja nüüd olen täiesti sõltuvuses, ma ei suuda oodata, millal uus osa üleval on. kogaueg tsekkan. esimese ja viimase asjana arvutis olles.

    hakkasin täna just mõtlema, et kunagi epp mainis ühes blogis, et tahaks anonüümselt kirjutada.. või midagi taolist, et teda natuke kohutab lugejate arv. äkki ta ei tulegi tagasi?!

    ma loodan, et siiski, peagi on uus blog üleval ja ta ei vea meid alt 🙂

  47. Tere! Ma täna siin juba teist korda piilumas.
    Olen 26a Tallinna elanik. Meie perre kuuluvad veel kaks väikest neiut, minu elukaaslane ja kass.

  48. Tore 🙂 Mina olen 29a., abielus Austraallasega, elame praegu viiendat aastat Canberras. Kolme nadala parast kolime aga Londonisse, et Eestile natuke lahemal olla. Poeg Oskar saab 20 paeva parast aastaseks. Oma veebileht on meil juba tukk aega olnud, aga kirutan inglise keeles, sest enamus sopru on mul selle keelsed… Epu blogi loen ponevusega, sest olen ise ka kunagi 6 aastat USAs elanud.

  49. Ootan ka kannatamatult Eppu & Co-d 🙂
    Lugenud olen suve lõpust või sügisest, kui Kajaka lehel ükskord Gea asemel kogemata Epu nime klõpsasin. Hea, et nii juhtus – Gead loen ka muidugi edasi. Minu hommikune string on siis selline: Pilleriin – Kajakas – Epp / Gea. Kaugemale pole igaks juhuks läinud, muud tegemised ju ka.

    Elan Tallinnas. Mida rohkem Epu blogi loen, seda rõõmsam olen, et ei ela kusagil mujal 🙂 Reisimist ise natuke pelgan, seepärast on hea, kui keegi maailma koju kätte toob 🙂

  50. Hehee, lõpuks siis ka kommenteerin… Olen vahel mõelnud, et ei tea, kas olen siin üldse kõige noorem lugeja, vanust on mul 19. Aga kuidagi mõnusasse sõltuvusse olen jäänud sellest samamoodi nagu teisedki ja praegu ootan kannatamatult esimest sissekannet. USA elu on mulle vahelduva eduga juba ammu huvi pakkunud, aga päris elama sinna minna ei tahaks. Ja seni, kuni reisimiseks veel piisavalt kapitali pole, on väga lahe sedaviisi ennast sealse eluga kurssi viia.
    Hotmaili keskkonna blogi lingi sain muide oma emalt 🙂

  51. Minagi käin juba ei tea mitmendat korda siin piilumas, aga siiani ainult kommentaarid. 🙂
    Ise olen 21 ja üritan siin ühe kõrghariduse astmega see aasta ühele poole saada, et siis alustada uut. Erinevalt vist enamikest siinsetest kommenteerijatest elan ma ühikas, “elukaaslasteks” siis üks väga hea sõbranna ja kass. Epu blogi avastasin samuti slõhtulehest ja lugesin seda siis mitu tundi jutti. Peale seda olen sõltuvuses.
    Loodame siis, et Epp saab varsti oma kolimisasjadega ilusti ühelepoole ja kirjutab siia ühe pika blogi

  52. Ma kirjutan juba ammuheietatud mõtte siia ära.. et Epp peaks lisaks blogile ka raamatut hakkama kirjutama. Raudselt saaks Eestis väga tuntuks, armastatud-loetuks, nii suurepärase stiili ja seostamisvõimega naiskirjanikku poleks siinmaal ammu nähtud.

  53. Nuuskisin siin ka juba õige mitmendat korda ringi. See on täiesti uskumatu! Selline vilekoor ja kannatamatu jalgade trampimine 🙂 Julgust, Epp! Ja muidugi on Florianil sula õigus…

  54. Peeter, su küsimus on tegelikult küllaltki alktuaalne. Võibolla on naisterahva kirjutatud blogi lugemine mehe poolt omamoodi vaimne cross dressing. Mingi huvi tunnetada maailma läbi naisterahva. Midagi sarnast oli filmis `Being John Malkovich` kus inimestele müüdi pileteid protaali mis viis nad Malkovichi kehasse ja lubas neile maailma näha ja tunnetada täpselt nii nagu Malkovich. Ja loomulikult oli huvi hiiglasuur ja sooviaid seda teha oli nii mees kui naissoost ja arvukalt. Kõik oli tore niiakaua kuni inimesed hakkasid Malkovichi puhtalt enda mõnuks ära kasutama ja lõpuks ka juba tema käitumist juhtima. Siin me oleme ja n.ö. Eputame. Mis edasi saab on jube põnev. Nii me olemegi mõnes mõttes ise ka Epud sõltuvalt sellest kuipalju ta meil laseb seda olla. Ja eks ta naudi seda ise ka. Ons see normaalne? Vastupidiselt Malkovichile selles filmis, kes oli teadmatuses vaevlev ohver, Epp manipuleerib hoopis ise kõigi oma portaali külastajatega näidates erutunud külalistele ainult neid fragmente oma elust mida ta ise valib ja editeerib. Väga lahe. Soovitan kindlasti kõigil seda filmi vaadata. Saate suutäie naerda. Mingi seos siin on olemas mida ma alle Peetri poetatud küsimuse peale märkasin.

  55. …on siinsete jalguvastumaadtrampijate seltskonnas vanake, paistab… veel mõni kuu 45. Elab Südamaal. Meest ei pea, kassi küll. Lapsi kolm, lapseealine neist aint üks, veel mõni napp aastake.
    Epu leidsin miskil möödundaastasel aal Delfi kommentaariumis, kui keegi blogijate üle arendatud arvamustereas selja sirgu lükkas ning teatas — ainuke blogi, mida tema loeb kuulub Epule. Nu ja ma na uudis himuline… ning nina pole mind veel kunagi petnud 🙂

  56. Aivar – huvitav mõttearendus. Sul on kindlasti vähemalt osaliselt õigus!!! Nii selles cross-dressing kui Epu-poolse manipuleerimise osas.

  57. Good Evening

    Id like to report on the state of our war against the american people. Were mounting a sustained campaign to crack down on every america, and every
    person
    of every faith, and every nation and to bring them to justice. All missions are being executed according to plan without warning or provocation.
    Americans
    are being swept up in an international drag net. Thousands of FBI Agents are on the trail of other citizens here and abroad. It has everything to do
    with hate
    and evil and murder and prejudice. America is strong.

    http://www.faction3.us

  58. Why did I just spam your blog? I spammed it because america is under attack by tyrannical individuals who every day are eroding the bill of rights and constitution of the United States. A wise man once said, (paraphrased) “All it takes for evil to triumph is for good men to do nothing”. If you had a chance to stop hitler, napoleon, mao, lenin, or pol pot from coming to power, would you? Or would you blindly look the other way while they killed millions of people? Do you think it cant happen here? If you think it cant or wont happen in the US then you’re nieve, blind or both.

    http://www.ronpaul2008.com

  59. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Etiam tincidunt sapien et massa. Aliquam ante diam, elementum et, rutrum at, congue eget,
    nibh. Aenean in risus fermentum elit vulputate imperdiet. Fusce placerat nunc quis ante. Vivamus facilisis lectus id enim. In mauris magna, gravida
    eget.

    http://www.freestate.tv

Arhiiv

Viimased kommentaarid

Sliding Sidebar