MINU MEES ON PATRIOOT

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

  1. Minu tuttav Wyomingist väitis, et tema olla ka nooruses korra murdmaasuusatamist proovinud, aga see tundunud talle ikka nii hirmus ja arusaamatu ala, et ta selle kohe pärast esimest korda sinnapaika jätnud:)

    Ise ma muuseas ei taipa spordist tuhkagi ega tahagi taibata. Aga võidud, tulgu need siis spordist või eurovisioonist, on alati head Eesti riigi tutvustamise ja rahvusvahelise publicity mõttes.

  2. Tore, et Justin juba selline patrioot on. Minu Taanis elava sõbratari mees on ka juba väikest viisi patrioot. Talle meeldib väga Eesti jogurt 🙂
    A see väljavõta KUKU raadio saatest…Nu mina ei tea, kuidas saab niimoodi mõelda. Keeranud siis omal telekal hääl maha… ihihhii.
    A rahulolu on eestlastel vist suur nüüd.

  3. rääkides suusatamisest. Kui lapsed suusatama õpivad, siis see on nii totaalselt teistsugune liikumisviis, et tahab kohe õppimist. Kuid nad saavad hakkama.
    Aga ma olen näinud, kui suusad pani elus esimest korda alla kahe meetri pikkune 30 aastane usbekk. Ta seisis ja seisis ühe koha peal, suusad jalas ja kepid käes, umbes kakskümmend minti, raputas pead ja võtti suusad alt ära. See oli tema jaoks võimatu:)

  4. Seda, et don giustino petrone Eestile kaasa elab, olen ma tema Eesti veebist ammu märganud. SporTi müts ja need muud lood.

    Praegu esinavad ja levitavadki meie kauni maa keelt ja kultuuri eesti naised. Näiteks Leenu mees Knut armastab öelda: I go to kaka

  5. Leidnud veel ei ole, aga kirjutasin igaks juhuks ka Kuku-sse. Äkki nad on nii armsad ja tahavad mulle seda lindistust kuskilt kuulata anda, kui see neil muidugi olemas on. Kui vastuse saan, annan teada.

  6. See tädi rääkis tõepoolest KUKU saates Vox Populi ja saade, kus sihuke rubriik on, kannabki nime SAADE. Aga kuna tegemist on igapäevase saatega, siis audioarhiivi tõesti ei ole olemas sellel.
    nii et ole muud võimalust, kui tuleb klikkida antud lingile ja siis kuulata. SAADE ise on eetris igal äripäeval kell 15.00-18.00

Arhiiv

Viimased kommentaarid

Sliding Sidebar