Tallinnasse päikest otsima…

Meieni on jõudnud teated, et Tallinnas oli täna päikest nähtud! Ja kohe pärast seda toredat teadet sain telefonikõne Marko Reikopilt, kes tahab homme “Paari” saates rääkida blogidest. Nii et tuleb Petrone pere invasioon Tallinnasse ja kella 20 paiku näeb seda ETV-s. Veel võib meid kohata USA saatkonnas ja Tiial külas ja Eesti Naise toimetuses ;). Ja kuna see tuli nüüd nii eksprompt, siis võib vabalt olla, et ma olen midagi ära unustanud. Kas ma pidin Tallinna-päeval midagi veel tegema ja kedagi veel nägema?

PS. Enne USAsse lendamist, 21. detsembril teeme teise Tallinna-päeva ilmselt veel.

5 mõtet “Tallinnasse päikest otsima…

 1. anna

  Tartus ju paistis täna keskpäeval täiesti selge ja konkreetne päike … Nii ka laupäeval pea terve päeva, ärkasin üles selle peale, et päike siras voodisse ja terve hommikupooliku veetsime perega linna peal selges päikesepaistes. Võib-olla on asi milleski muus, mitte päikese puudumises? Sest seda ikka on.

 2. Eppppp Postituse autor

  laupäeval oli jah päike. Huvitav, et see tänane päike jäi kahe silma vahele. Mis ma tegin kell 12? Olin Oru tänava kliinikus last kaalumas. Ilmselt sattusin sel ajal aknast kaugele, kui päikest näidati.
  Ma ei taha väga viriseda. Aga see on meil hetkel kodune “kild” küll, see defitsiidiks muutunud päike. Mul ju siin itaalia pasean vaja üle talve pidada ;).

 3. Tiia

  Kuule, udu, ära 21 küll veel lennujaama mine, minu meelest oli see 22 sul 🙂

  Igal juhul ootame ja üritame Tallinna päikest teile ka natuke jätta – kuigi siin saab see vist päris ruttu otsa…

 4. Eppppp Postituse autor

  Kas sa vihjad sellele, kuidas me vahel valel ajal lennujaama satume? 😉
  Sellest ma veel kirjutan oma “päikesemälestustes”.

  Aga ma muidu mõtlesin seda, et 21.dets Tallinnas ja 22. dets lennukile. Ei ajanud seekord segi midagi.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.