Veel päikesest, Indiast…

1. pilt: Puttaparthi külakeses Lõuna-Indias. Minu ja Airi taga on kohalik mees pesu triikimas (söetriikrauaga, naine käis iga natukese aja tagant toomas juurde uut kuuma sütt).

2. pilt: Agras, Kesk-Indias. Taj-Mahali sissepääsuhind välismaalastele oli nii kallis, et me Airiga läksime seeasemel ümber lossi kõndima… Ja leidsime odavama, tagahooviteenuse: paadiga lossi taga. Näpp on mul pildil niimoodi, sest õpetan paadis istuvale poisile, kuidas fotokat kasutada.

Pilt 3. Dehlis, Põhja-Indias. Sattusime bussiekskursioonile, kus kõik teised peale meie olid kohalikud inimesed. Muuhulgas käisime Indira Gandhi haual ja tegime seal pilti, nagu kõik teisedki kaasekskursandid. Seal foto tegemine olla üks kohalik komme -igal indialasel on sealt pilt tehtud.

Klõpsates lähevad pildud suureks, paremini ma ikka veel ei oska ;(.

2 mõtet “Veel päikesest, Indiast…

  1. T

    Kallis? Pilet maksis sellel aastal ligi 100 krooni, mis ühe maailmaime vaatamise eest pole palju:) Kuigi Yamuna jõe pealt võib vaade kena olla ei asenda mitte miski seda tunnet, kui sa astud läbi eelvärava ning Taj su ette kerkib. Selles hetkes on midagi sõnadega kirjeldamatut:)

  2. Eppppp Postituse autor

    Ma tõesti hinda ei mäleta, aga meie otsustasime, et kallis. See on meeles, et kohalikele ja välismaalastele oli kaks eri hinda. Lisaks käis seal värava ümber hirmus kära ja kauplemine, nii et läksime hoopis linna peale müüri äärt pidi jalutama… ja saime oma elamuse. Mida samuti raske sõnadega kirjeldada ;). Nägime suslikute kolooniat, suplevaid lehmi ja kõige selle taustal Teda. Taj Mahali.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.