Hea aasta, ellu jäime

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

  1. Hm. Mälestus Minnesota autokultuurist on pigem selline Kesk-Soome moodi leebe – isegi mina tegin kirjaliku eksami ja sõitsin paar korda tänaval (Eestis ei ole julgenud). Kui ida poole sõitsime (muidugi mitte minu juhtimisel), hakkas Chicago juures hirmus – rekkad tegid pimedas kamikazelikke möödasõite. New Yorgi osariik oli ka üsna jube, rahulikuks läks jälle Rhode Islandil. Inimsuhted väljaspool liiklust on vist ka osariigiti umbes nii…

  2. aga kui see ameerika liiklus nii hull on (tõesti mul eestis on väga vähe tuttavaid, kes oleks avariis olnud), miks siis Justin nii väga seda Tartu-Tallinna maanteed kirus? kui ameerikas on avariid sagedasemad ja igapäevasemad, milleks siis see jutt, et see maantee siin on uudne, õudne ja eriti kohutav?

  3. Anna, see Tallinn-Tartu maantee põhjustab teistsuguseid avariisid (tingitud sellest, et mööda sõita on väga raske, aga tee on peaaegu et blokeeritud aeglaselt sõitvate kaubaautodega). Justin ei julgegi hästi möödasõite teha, ma ei julgusta teda ka, sest milleks riskida.

    USA kiirteedel aga on möödasõit iseenesest väga lihtne (lihtsalt sõidutrea vahetus), avariid tulevad liigsest kiirusest, olgu see siis su enese auto või kellegi teise auto liigne kiirus.

    Ja aitäh uusaastasoovide eest ja parimat kõigile teilegi seal teisel pool juhtmeid ja signaale!

  4. Hehh, see lumises mäes sõit oli päris põnev jah, kuid siiski täiesti okoo – mul ei õnnestunud oma suvekummidega näiteks kordagi libiseda. Tavaliselt koristatakse seal kiirelt kõik libe kraam teelt ära ka, nii et tegelikult on seal suht normaalne sõita. Need kurvid ja tõusud on alguses veidi õõvastavad, aga kui ära harjub, siis vallatud 😛

    Ähh, head uut jäi vist soovimata! Kas täna juba liiga hilja?

Arhiiv

Viimased kommentaarid

Sliding Sidebar