Petrone Printilt uudised: esitlusüritused ja jõuluhinnad

Kopeerin kiirelt siia ka kirjastuse kodulehe uudised:

Meie uute raamatute esitlusüritused!
Esmaspäeval, 15. detsembril kell 15 toimub Tallinnas, Rahva Raamatu poes Viru Keskuses kolme raamatu ühine esitlus, kuhu kõik on oodatud. Esitleme järgmisi raamatuid: Mai Loogi „Minu Tai”, Marje Aksli  Minu Moldova” ja Maria Kupinskaja „Minu Alaska”.
—–
Kolmapäeval, 17. detsembril kell 20 (uksed lahti kell 19) olete aga oodatud Tartusse, Rokiklubisse aadressil Tiigi 76a, kus tähistame noorte autorite novellikogu „Tule, ma jutustan sulle loo”, sel puhul toimub tasuta pidu ja saab osta valminud raamatut hinnaga 99 krooni (tavapoehind on kuni 159 krooni, meie kirjastuse poe hind aga 129 krooni).
—–
Meie uusi raamatuid (ja muidugi kõiki raamatuid) saab osta ka sel reedel ja laupäeval (12. ja 13. detsembril) Tallinnas, Rahvusraamatukogus toimuval kirjastuste jõululaadal! Laat on avatud reedel kell 12-20 ja laupäeval kell 12-18 ja meie hinnad on seal nende kahe päeva jooksul veidike veel sõbralikumad kui praegu meie netipoes!
—–
Jõuluhooajaks (õigemini kuni detsembri lõpuni) on meil osa raamatute allahindlus! Vaata lähemalt siit.

9 mõtet “Petrone Printilt uudised: esitlusüritused ja jõuluhinnad

 1. Eppppp Postituse autor

  Ükskord ma tegin Tallinnas ühe päeva jooksul intervjuud Mart Mardisalu, Mihkel Muti ja Mait Malmsteniga. Naljakaid kokkusattumisi pakub elu jah.

 2. Kaku

  Kas neist ” Minu …” sarja raamatutest ka kunagi audio raamatuid tuleb? Mitte et mulle lugeda ei meeldiks, aga head kogemust tahaks jagada ka nendega, kel seda võiamlust pole!

 3. Mann

  muideks, targad pead, mis nõuded neile audioraamatutele on? helilis-tehniliselt, ma mõtlen? sest ma tegelt hea meelega loeks enda oma sisse, aga siis te peate mulle rääkima, mida sealjuures arvestama peaks =)

 4. Maire

  Maria, Mai ja Epp, saatsin teile kõigile plaadile lugemise teemal ühise meili ja panin tel.numbri ka. Kui miskit veel huvitab, siis helistage/kirjutage julgesti!:)

 5. Katrina

  minule see viimane raamat õudselt meeldis. Eriti need noored ja uued. Selliseid asju on väga kasulik lugeda. Ma mõtlen, et mulle hirmsasti meeldis autorite tutvustus. Muidu lastakse muudkui raamatuid välja ja ilusad noored kirjutavad ja kirjutavad, aga nende kohta pole kuskilt informatsiooni võtta. Loed küll tükki kellegi elust, aga… ei saa aru, kes mis haridusega ja kuidas ja milleks kirjutab. Ühesõnaga väga pro!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.