Petrone Printilt uudised: esitlusüritused ja jõuluhinnad

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

  1. Ükskord ma tegin Tallinnas ühe päeva jooksul intervjuud Mart Mardisalu, Mihkel Muti ja Mait Malmsteniga. Naljakaid kokkusattumisi pakub elu jah.

  2. Kas neist ” Minu …” sarja raamatutest ka kunagi audio raamatuid tuleb? Mitte et mulle lugeda ei meeldiks, aga head kogemust tahaks jagada ka nendega, kel seda võiamlust pole!

  3. muideks, targad pead, mis nõuded neile audioraamatutele on? helilis-tehniliselt, ma mõtlen? sest ma tegelt hea meelega loeks enda oma sisse, aga siis te peate mulle rääkima, mida sealjuures arvestama peaks =)

  4. Maria, Mai ja Epp, saatsin teile kõigile plaadile lugemise teemal ühise meili ja panin tel.numbri ka. Kui miskit veel huvitab, siis helistage/kirjutage julgesti!:)

  5. minule see viimane raamat õudselt meeldis. Eriti need noored ja uued. Selliseid asju on väga kasulik lugeda. Ma mõtlen, et mulle hirmsasti meeldis autorite tutvustus. Muidu lastakse muudkui raamatuid välja ja ilusad noored kirjutavad ja kirjutavad, aga nende kohta pole kuskilt informatsiooni võtta. Loed küll tükki kellegi elust, aga… ei saa aru, kes mis haridusega ja kuidas ja milleks kirjutab. Ühesõnaga väga pro!

Arhiiv

Viimased kommentaarid

Sliding Sidebar