“Minu Mongoolia” on valmis ja selle auks kõlagu laul…

MinuMongoolia_esikaas_web-1Panen ka siia meie pressiteate ja esitlustekutse, esitlustel on sõbrahinnaga raamat saadaval ja muidu tore, näeb Roy kahte toredat koera ja isegi mina jõuan seekord kohale (ma hakkasin juba silma paistma sellega, kuidas ma esitlustelt mööda hiilisin… 🙂

Roy Strider kirjutas raamatu “Minu Mongoolia”

Eelmisel aastal Eesti parimaks reisikirjanikuks valitud Roy Strider on valmis saanud uue raamatu. See räägib Roy reisist Mongooliasse: ta otsustas minna otsima illegaalseid kullakaevandusi, kuid juhtus nii, et ta nägi küll kullakaevajaid, kuid kohtus ka armastusega ja leidis põrgu väravad.

Petrone Printi populaarses “Minu”-sarjas on siiani ilmunud erinevatest maailma paikadest rääkivad raamatud, mille autorid on kohapeal elanud vähemalt aasta. “Roy on meie sarja värskendaja,” kommenteerib kirjastaja Epp Petrone. “Raamatus kirjeldatud kogemused on väga intensiivsed, autor satub lühikese aja jooksul mitmesse eluohtlikkusse seiklusesse, kuid raamatu põhiteemaks on minu meelest armastus ja selle erinevad vormid.”
Roy Strider ise tunnistab, et Mongoolias kogetu oli tema jaoks liiga isiklik ja seetõttu tõrkus ta sisimas seda raamatuks vormimast, samas tundis, et tahab seda teha. “Ma arvasin, et saan selle raamatuga öelda kellelegi midagi, mida olen kümme aastat püüdnud öelda.”

Raamatu toimetaja Urve Eslase sõnul on tegemist tavapärasest blogilaadsest reisiraamatust erineva kirjandusteosega, mida iseloomustab tugev emotsionaalne laeng ja autori eneseotsingud.

Raamatu “Minu Mongoolia” esitlused toimuvad esmaspäeval, 14. detsembril kell 16 Tallinnas, kohvikus C’est La Vie (aadress Suur-Karja 5) ja teisipäeval, 15. detsembril kell 16 Tartus, kohvikus Cafe Noir (aadress Raekoja plats 1/Ülikooli 7). Esitlusel pakub Roy mongoolia teed ja esitab laulu, mis on raamatu leitmotiiv.

Link raamatule: http://petroneprint.ee/minu_mongoolia.php

3 mõtet ““Minu Mongoolia” on valmis ja selle auks kõlagu laul…

  1. Mari

    Väga tore! Ma lähen tagasi 21 detsembril ja lootsin selle raaamatu enne osta 🙂
    Just lõpetasin Nepaali lugemise ja olen veel lummuses…

  2. Gaili

    Ma nii ootasin seda raamatut, Roy Strider kirjutab minu meelest väga hästi ja asjalikult. Himaalaja jutud on siiani üks mu lemmikuid 🙂

    Ma oleksin seekord isegi esitlusele tulnud. Aga jättes kõrvale selle, et ma olen hetkel haige ja nagunii ei saaks tulla, on mul ikkagi küsimus, et miks tehakse esitlusi tööinimesele täiesti ebasobival ajal? 🙁

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.