Kinnisvarandusest ka natuke

Toimet: LEITUD UUS ÜÜRILINE 🙂 See on meie Karlova korter, mille kunagi kolm ja pool aastat tagasi ostsime Justinile kontoriks ja kus on pärast selle plaani muutumist vist umbes seitse üürilist või kostilist elanud (Tiina, Aap, Daki, Liis, Martin, Ilmar, keegi-neiu-kes-läks-poisist-lahku-ega-saanudki-kauem-olla-kui-kuu – osa siit nimekirjast kindlasti loevad seda blogi, sest nad on sõbrad ja sugulased ja lihtsalt vajasid elumurede või remondi tõttu pinda, tervitused teile! Aga siiski, täitsa palju liikumist. Tudengikorteritega vist ongi nii. )

Me ikka lootsime, et saame selle suve jooksul ära müüdud, sest ega meil ju otseselt seda korterit vaja ole, kohe sugugi mitte! Aga nüüd saime ühe konkreetse hinnapakkumise peale aru, et müügitehingute hinnad on nii all, me peaks pangale peale maksma, et toonast eluasemelaenu tagastada, ja nii on meile siiski parem see korterike alles hoida.Küllap on palju teisigi sama skeemi otsas istumas… Meie õnn on vähemasti see, et tegu väikese kohaga, mitte hiigelmajaga.

Ja see ei ole muide sugugi halb koht! Me marssisime mitukümmend pisikorterit Karlovas läbi, enne kui  selle koha Justinile valisime. Ja kui dushiruum hakkas väsimuse märke näitama, siis lasime sinna uued plaadid panna. Sooja peab hästi ja on kahtemoodi küttega (nii pliitahi kui elektriradikas(. Ja 14,4 ruutemtraazhi on vähe küll, aga samas on seal kaks suurt akent ja oma WC-dushiruum (väga ökonoomne, selline laevakajuti stiilis).

Hind on 1400 krooni (alla ei lase, aga see ongi hea hind :), vahendustasuta, seal on sees ka Elioni nett-telekas (veidi alla 300 kr kuus) ja lisaks on kommunaalid (ka umbes 300 kr kuus) ja muide, telekas on seal korteris ka sees, üsna uus mudel, aastast 2007 :). Siin olen asja täpsemalt kirjeldanud ja siin on näha ka pildid ( vana postitus, nagu näete, masu möllab, seal postituses on kõrgemad hinnad):

http://eppppp.tahvel.info/2009/07/09/ideaalne-tudengikorter-tartus-muuki-voi-uurile/

Kui on vaatamissoovi, siis meilige mulle epp.petrone@gmail.com, ma edastan selle Tartusse, on võimalik  näidata. Ise tuleme muidu 15ndal septembril ja ideaal oleks see, kui sel päeval saakski üürilise ja lepingu alla kirjutatud…

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.