Tulge kuulama Justini esituses itaalia…

…jõululaule ja tulge osalege minu muinasjututoas :). Ja muudes mõnusates tubades!
Täpsemalt siis: VILJANDI WALDORFPERE JÕULULAAT

Koht: Pärimusmuusika Ait, Viljandi Lossimägedes.

Aeg:
12. detsember 11-15
Viljandi waldorfpere traditsiooniline jõululaat, kus on müügil palju sõbraliku hinnaga keskkonnasõbralikke asju: MATU puidust lelud, Good Kaarma seebid, Weleda kosmeetika, Tuulike Agani taimsete värvidega lõngad, Mirja Armi lambanahad ja käsitöö, Liiva talu mesi ja meetooted, Petrone Printi lasteraamatud, Vilja Volmeri ehtenurk, Tervis ja Kodu maiused, Wäega Wärki folkmood ning mitme Eesti waldorfkooli laste ja nende vanemate käsitöö. Müügist saadud tulu eest ostetakse koolile ja lasteaiale õppevahendeid.

Õpitubades saavad uusi oskusi õppida nii lapsed kui ka täiskasvanud, vanusepiiranguid pole: meisterdame jõulukaarte, vahaküünlaid, jõulukroone ja -krässe, proovime pakutrükki, õpime kedrevarrega ketramist, viltimist ja teeme päkapikke.
Kõik soovijad saavad osaleda muinasjututubades, mida veavad vILJANDI waldorfpere lastevanemad, kirjanikud Kristiina Ehin ja Epp Petrone. Avatud on ka kodune kohvikunurk (waldorflastevanemate valmistatud küpsetised ja joogid), piparkoogimajade näitusoksjon ning loteriilett.
Laval on aga palju mõnusat muusikat waldorfkooli lastevanematelt ja sõpradelt: Karoliina ja Maarja, Kääksutajad, Margit Kuhi kandleklubi, Annika Mändmaa regilaulurütmid; Ruslan Trochyinsky esitab ukraina jõululaule, Justin Petrone aga itaalia- ja inglisekeelseid jõululaule. Oma laulude ja tantsudega esinevad muidugi ka Viljandi Vaba Waldorfkooli ja -lasteaia lapsed.

Sissepääs on prii ning avatud on ka lastehoiunurk.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.