Uue aasta lubadused

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

  1. Ajakirjas Investeeri näed küll rahul ja imeliselt kaunis välja, polnud nagu enne märganud.
    Õpetaja kogemusest vahel ikka loodaks kirjatükki.
    Mõnusat uut aastat!

  2. Tead, ma vaatasin ka üllatusega kusagil kohvikus seda õhtulehe lugu, aga mõtle selle peale – et äkki mõni õhtulehe keskmine lugeja, kes ei tea ökoelust ööd ega mütsi, hakkas tänu sinu loo lugemisele selle vastu huvi tundma?
    Kusagil võib ju ikka helge pool ka olla.
    Head vana ja paremat uut 🙂

  3. Epp, kas su papa on elus või lahkunud, siit ei saa hästi aru… Ja kas hakkad õpetama midagi? igatahes hingejõudu ja elujulgust sulle! See on arusaadav, miks soovid tagasi tõmmata, isegi ilma seletamata oleks arusaadav!

  4. Täiesti mõistlikud valikud!
    Kuulasin hiljuti Kukul Külas saadet, kus Sina külaliseks olid, ja mulle niiiiiiiii meeldis! Ma kohe nii mõistan seda energia juttu – minule mõjuvad lisaks õhtulehele energeetiliselt äärmiselt halvasti ka kanal2 või tv3 uudised.
    Ja oh kuidas ma saan aru sellest sisse- ja väljahingamisest!
    Nii et vahel, palun, ikka suhtle meediaga, aga vali siis hästi head partnerid selleks! Paljud inimesed saavad sellest uut jõudu ja äratunmisrõõmu, ma usun.
    Palju rõõmu ja kordaminekuid uuel alanud aastal!

  5. Vahest lihtsalt ON vaja aeg maha võtta ning keskenduda sellele, mis tähtis. Olgu selleks kasvõi pudru keetmine!

    Südamlik kaastunne papa puhul. Ka meie käisime paar nädalat tagasi sama teekonna läbi, vanaema näol.

    Õnne, rõõmu ja kordaminekuid alanud aastal ka meie poolt!

  6. Ma ei demoniseeriks kohvi. Nii vöib öelda ka alkoholi, raha, suhkru vöi mis iganes asja kohta. (Toivo komm )
    Olen olnud kohvivaba rohkem kui aasta, alguses köige vöörutusnähtudega ja hiljem ilma igasuguse soovita; aga siiski minu madala vereröhuga organismile sobib tass hommikukohvi väga hästi.
    Peab teadma miks ja kuidas.
    Neile, kellele kohv loomupäraselt ei maitse ega sobi, soovitan isegi viisakuskohvist loobuda, viib lihtsalt organismi asjatult tasakaalust välja. Tees sisaldub kofeiinile sarnane ergutusaine teiin – siis peaks ju must ja roheline tee samuti saatanast olema. Vanglates tehti mustast teest vägevat kaifijooki.
    Nii et ikkagi – osake kasutada veini, viina, teed ja kohvi öigetes annustes ja öigel otstarbel – selleks inimesel möistus ongi. Loomadele tehakse aedikud ja reeglid 🙂

  7. vuuduu kommentaar on väga asjakohane! Täpselt nii ongi, et igaüks peab ise tunnetama mis sobib, mis mitte. Ise ei joonud ma kohvi kaks aastat, aga selle kahe aasta lõpupoole tekkis pidevalt kohvi isu… et jooks ühe mõnusa kohvi ja ampsaks kõrvale rummikooki… see muutus lõpuks täiesti painajaks juba. Olen ise ka madala vererõhuga, nii et imestan siiani, kuidas üldse kohvita elada suutsin. Lõpuks muidugi ei suutnud ja hakkasin tasapisi uuesti jooma, täna joon juba ilma igasuguste süümepiinadeta just nii palju kui hing ihaldab 🙂
    Epp, soovin sulle ja sinu imearmsale perele kõikide soovide täitumist uuel aastal! Palju armastust ja kordaminekuid!

  8. Ma ei luba juba ammu midagi. Nagunii ei suuda täita. Või siis äärmisel juhul võtaks ühe lubaduse ja pööraks selle pärvapealt täitmisele. Aasta peale hajutatud lubadused lähevad kohe meelest, kui algab rutiin.

    Kohvi joomist püüad Sa küll pidevalt maha jätta. Ma ei saagi aru, mida halba Sa selles näed. Oleks siis mingi hull liialdaja. Pole kusagil tõestatud, et möödukas kohvijoomine halb oleks.

    Muude asjade kohta ei oska öelda.
    Lubadustega on nii, et kui oled need avalikult välja käinud, siis nagu ei sobiks taganeda. Mina küll ei anna enam ammu-ammu mingeid uusaastalubadusi.

    Kaunist uut aastat teile kõigile!

  9. Epp, anna andeks nii endale kui ka õhtulehel ajakirjanikule!

    Kui papal oli aeg minna, siis see on loomulik ja muretseda sellepärast, et tema surivoodil ei saanud piisavalt rääkida on ebasiiras, sest miks Sa seda siis ei saanud teha, kui ta veel elus oli ja kõigest aru sai? Anna andeks endale ja lase lahti, saab Su papa hing ka edasi liikuda.

    Positiivne asja juures on see, et lõpuks saad oma elu hakata elama endale, mitte blogilugejatele ja fännidele. 🙂 Mõtlen seda kõige paremas mõttes!

    Edukat uut aastat!

  10. Iga asi on millekski hea, ka siis kui ta tundub halb. Kui võtta seda kui märki, et ühe aeg sai täis, aga Sinu rada on rohelisel teel edasi minna ja teiste silmi avada… Meile ei anta kunagi rohkem kui me kanda suudame.

  11. Head uut!
    Võibolla on meediaga suhtlemise juures sama asi, mis üldiselt: saabub hetk, mil hakkad valima ja oled pirtsakam kui kümme aastat tagasi. Aga loodan, et sa päris lukku ennast ikka ei pane.
    Ma sain paastulaagris kohvi täitsa edukalt maha jätta, olen täiesti tee peale üle läinud. Muidu ka madalapoolse vererõhuga, aga siiani toimin küll. Nii et saab elada, pole häda midagi.

  12. Ma lugesin seda Õhtulehe intervjuud ja ei saa aru, miks inimesed ajakirjanikku küsimises süüdistavad? Ajakirjaniku töö ongi küsida ja minu on Epu blogi lugedes tihtipeale tekkinud täpselt samasugused küsimused. Et ühe käega oleme rohelised ja teise käega kihutame lennukites ja tarbime ja avaldame ebakvaliteetseid ja toimetamata raamatuid. Mul ei ole mitte midagi selle vastu kui inimene elab nii, et tal mõnus on ja vahendid lubavad, aga samal ajal rohelise inimese kuvandile rõhudes on nii üdini võlts. See on samasugune võlts nagu Jaan Tätte näideldud siirus.

  13. Head uut aastat! Aga kuidas sa saad minna kooli tööle ilma pedagoogilise ettevalmistuseta, ei ole lubatud ju!? Kas kohe kursustele?

  14. Hei,
    ma teeks vihje õpetajakoolituse kohta: Tartus Õpetajate Seminaris saab 3-4 kuuga kaugõppes paberi kätte. Peab kohal käima loengutes, eksameid praktiliselt pole, mõned ülesanded ja essee. Kokku käid Tartus ca 10 korda. Soovitan! Varem oli see kursus vist 6000 kr, osade kaupa võib maksta, on sügisel ja siis jaanuarist alates.

  15. Jah, Õpetaja, see programm/täiendkursus on mõeldud neile, kes on juba 4-6 aastat ülikoolis käinud. Eeldan, et nii Epp kui teised, kes seda loevad ja sellest infost kasu saada võivad, on juba kõrgharidusega.

  16. Ma loomulikult pidasingi silmas pedagoogilist kõrgharidust. Loomulikult on Epp kõrgharidusega, aga mitte pedagoogilise.

  17. Tere ja head uut aastat k6igile.
    http://eppppp.tahvel.info/2006/06/13/kodustatud-narkootikum-kohv/ olen siin kirjutanud kohvist, kommentaariumis on vaidlus. Minul isiklikult ajab kohvijoomine sydame puperdama, eks ma otsin siis seda tasakaalu. praegu igatahes olen tee peal.

    Ma ei syydista muidugi 6htulehe ajakirjanikku Rainerit, ta on sympaatne ja terane inimene.
    Yhtegi toimetamata raamatut pole meil ka ilmunud, me ikka toimetame ja t2itsa palju.

    Pedagoogilist haridust mul ei ole, omal ajal magistrantuuris tegin kyll pedagoogilise praktika. V6ibolla 6pin 6petamist ka ametlikult edasi, aga v6ibolla j22b see lihtsalt yheks eluetapiks, kus 6petan, sest mind on sinna hetkel vaja. Ma muidugi valmistun, otsin m2nge, loen.

    Epp (v66ras arvutis ja ilma t2pit2htedeta)

  18. Eestis pead sa kogu aeg kuskil figureerima ja esinema kui tahad olemas olla. Igaüks on staar. Mine kuskile külavahele ja vaata inimesi. Igamees taidleb nagu oleks ta maailma keskpunkt.

    Kuidas sa saaksi sellises atmosfääris rahuliku eraisikuna vaikselt oma pere keskel putru keeta? Iga lepaleht peab kohe-kohe intervjuu saama, ei anta sulle pelleriski rahu.

    Valikut ei ole.

Arhiiv

Viimased kommentaarid

Sliding Sidebar